Amopage

Chihuahua Kennel Hoste Behandling

- Views 5
Advertisement

Chihuahua Kennel Hoste Behandling


Kennelhoste er en smittsom luftveissykdom hos chihuahuaer og andre hunder. Det er forårsaket av en bakterie som heter Bordetella. Hvis kjæledyret ditt ikke blir utsatt for andre dyr i situasjoner som kenneler, hundeutstillinger eller lydighet skolene, vil kennelhoste ikke være et problem. Men hvis han er rundt andre hunder, være oppmerksom på tegn, symptomer, behandling og forebygging for å være rustet til å hjelpe ditt kjæledyr.

symptomer

Symptomene på kennelhoste og andre luftveissykdommer kan virke svært alvorlig. Men hunder vanligvis holde seg aktiv i løpet av sykdommen og ser ut til å ikke føle seg syk. Den primære tegn på denne sykdommen er høy pitched, tut-lignende hoste. Kjæledyret kan også kaste opp slim. Hvis chihuahua har kennelhoste, kan han ha intens hoste når aktiv. Dette hoste kan være smertefullt for ham, så prøv å begrense aktiviteten for å unngå disse episodene.

Veterinær Intervensjon

Kennel hoste høres dårlig, men ligner på et menneskes forkjølelse. Det trenger ikke veterinær intervensjon med mindre du ser andre tegn i ditt kjæledyr. Den bekymringen med denne sykdommen er at noen ganger kan det utvikle seg til lungebetennelse. Hvis hans symptomer inkluderer feber, blod i slim, mangel på appetitt eller pustevansker, bør han se sin veterinær umiddelbart for vurdering og behandling. Det samme gjelder for en hoste som fortsetter i to til tre dager, og ikke blir bedre.

Kontrahering kennelhoste

Den chihuahua normale luftveier har en sikkerhetsforanstaltning som kalles mucociliary rulletrapp som feller smittestoffer og beveger dem i slim til halsen for å bli hostet opp eller svelging. Når mucociliary rulletrapp er skadet av stress, støv, sigarettrøyk, ulike virus eller kald temperatur, smittestoffer som Bordetella-viruset er i stand til å komme inn i kroppen. Når dette skjer, kan føre til kennelhoste.

Diagnose

For å diagnostisere kjæledyret tilstand, vil veterinæren gni strupehodet. Dette vil føre til at chihuahua å hoste hvis han har kennelhoste. Hvis det er slim, vil veterinæren trolig foreslå røntgen for å sørge for at det ikke er lungebetennelse. Hvis det er lungebetennelse eller annen sekundær infeksjon til stede, kan et antibiotikum så som azitromycin være foreskrevet. Men hvis det er liten til moderat kennelhoste det normalt vil klare opp uten behandling.

Vaksinere

Hvis chihuahua vil være i områder med andre hunder, spesielt bygg med dårlig sirkulasjon og varm luft, må du huske å få ham vaksinert. Hvis du trenger beskyttelse raskt for kjæledyret ditt, er det en intranasal vaksine (sammenlignet med normal injiserbare vaksine). Dette er flott for umiddelbare pet kontaktsituasjoner. Du kan vaksinere hunden ved fire ukers alder eller eldre.

Advarsel

Hvis kjæledyret ditt har kontrakt sykdommen, må du huske å holde ham borte fra andre hunder på grunn av contagiousness av sykdommen. Du kan holde ham komfortabel og behandle med hoste suppressants og smertestillende som anvist av dyrlegen. Ikke behandle dyr uten å konsultere veterinær.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/chihuahua-kennel-hoste-behandling/ "

相关文章!
 • Kennel Hoste Behandling med antibiotika
  - 阅 0

  Kennelhoste, også kjent som infeksiøs trakeobronkitt, kommer i variasjoner i hunder. Noen scener er selvfølgelig mer alvorlig enn andre, men antibiotika gis normalt basert på om det er forårsaket av virus eller bakterieinfeksjoner. Hva er kennelhoste

 • Hjemmelaget Kennel Hoste Behandling for Canine
  - 阅 1

  Kennelhoste er en øvre luftveisinfeksjon hos hunder som er forårsaket av Bordetella virus og er svært smittsom. Symptomer og moduser for overføring ligner den menneskelige forkjølelsesvirus. Kjennetegnet symptom på kennelhoste er en tørr hacking host

 • Hvordan behandle Kennel Hoste
  - 阅 0

  Kennelhoste er en form for bronkitt som lett kan overføres blant hunder. Kennelhoste har fått navnet sitt fordi hunder i kenneler ofte kommer ned med tilstanden, siden det er svært smittsom og enkelt overføres. Her er noen måter å behandle hunden din