Amopage

Cherry Tree Kjennetegn

- Views 6
Advertisement

Cherry Tree Kjennetegn


Kirsebærtrær opprinnelse i Asia, men finnes nå over hele Europa, Nord-Afrika og det meste av Nord-Amerika. Disse blomstrende, fruktbærende trær komme i mer enn 100 forskjellige varianter, og som et tegn på våren, blir feiret i Cherry Blossom festivaler over hele verden. I tillegg til sin attraktivt utseende, trærne har økonomisk verdi som en kilde til høy kvalitet tre og næringsrik og velsmakende frukt.

Blossoms

De fleste kirsebær tre blomster blomstre om våren, men noen typer blomstrer sent på høsten eller vinteren. De duftende blomster kan være lys rosa til ren hvit, og noen endring fra hvit til rosa i løpet av noen få dager. Noen av de mest berømte kirsebærtrær, sakura (cherry blossom tre) og shedarazakura (gråt cherry tree), har de mest attraktive blomstrer. De fleste blomstene har fem kronblad, mens mindre vanlige varianter har 10, 20 eller 100.

Cherry Tree Kjennetegn


Frukt

De fleste er kjent med kirsebærtreet lille, runde, spiselige frukter. Kirsebær varierer i farge fra blek til dyp rød, og de sjeldnere hvite og gule varianter. Moreller er vanligvis enten søt eller sur. Den søte typer kan spises som den er, mens sure kirsebær er mer vanlig blandet med sukker for å lage gelé og syltetøy.

Cherry Tree Kjennetegn


blader

Cherry tree blader vanligvis vises samtidig som blomstene blomstrer, men i slutten av blomstrende trær, kan bladene vises etter at blomstene. Friske blader kan være blek kobber til mørk grønn, er to til seks inches lange og har finere fortannede kanter som konvergerer til et enkelt punkt. I høst, kan kirsebær tre bladene bli rosa, oransje, rød eller brun.

Cherry Tree Kjennetegn


Bark og Wood

Cherry tree bark er rødbrun, og sin røde, finkornet tre er ideell for møbelindustri. Skap og bord laget av kirsebærtre er holdbare og ser ut til å avgi en myk glød.

Cherry Tree Kjennetegn


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/cherry-tree-kjennetegn/ "

相关文章!
 • Interessante fakta om Cherry Trees Interessante fakta om Cherry Trees
  - 阅 2

  Kirsebærtrær er noen av de mest populære landskap trær på grunn av sine vakre vårblomster, og mange varianter produsere velsmakende frukt. Noen typer kirsebærtrær anses sterilt som de ikke produserer noe frukt, og dyrkes for sine dekorative blomster.

 • Er Pink Cherry Tree Frukt spiselig? Er Pink Cherry Tree Frukt spiselig?
  - 阅 3

  Rosa kirsebærtrær er ett av mange typer kirsebærtrær som har rosa blomster. Blomstene synes å dekke trærne om våren, blant annet fordi bladene er ennå ikke fullt utviklet på den tiden. Blomstene er kortvarige, men så-for, feires og nytes av mange. Ki

 • Weeping Cherry tre varianter Weeping Cherry tre varianter
  - 阅 1

  Weeping kirsebærtrær er et flott tillegg til enhver hage. De er mest eksotisk når plantet ved vann, noe som gjenspeiler den blomstrer tidlig på våren og treets gråt silhuett gjennom resten av året. Weeping kirsebærtrær er hardfør til sone 5-9, trenge