Amopage

Cherry Kwanzan Tre Fakta

- Views 4
Advertisement

Cherry Kwanzan Tre Fakta


"Blomstrende kirsebærtrær er vakre og ofte duftende," rapporterer om Cherry Trees. De gjør en attraktiv skjerm under blomstringen sesongen, og også fungere godt som midtpunkt for en plen. Den Kwanzan kirsebærtre vitenskapelige navn er Prunus serrulata, og sitt vanlige navn er den japanske blomstrende kirsebærtreet. Den Kwanzan kirsebærtre navn kommer fra et fjell i Japan.

Historie

Cherry Blossom er noen ganger uoffisielt kalt Japans nasjonale blomst. Det er forankret dypt i japansk kultur. De brukte blomstrende kirsebærtrær å forutsi hvordan avlingene ville gjøre i det kommende året. Japanerne har utviklet mange kirsebær tre varianter gjennom århundrene. Alle varianter blomstre for en kort tid med rosa eller hvite blomster.

Vekst

Den Kwanzan kirsebærtre, ofte brukt som prydplante, har en middels vekst. Den når ca 20 fot høy med en 20-fots gren spredning når det er modent. Det er vase-formet, med en spredning krone. Ved endelig forfall, er treet ofte bredere enn den er høy. Kirsebærtreet har stout, rødbrune kvister. Knoppene er også store og rødbrun. Barken er tynn og glatt, og varierer i farge fra rødt til bronse. Det er blank, med svært fremtredende horisontale lenticels eller porer.

Blooms

Den uvanlige blomstene er svært stor i forhold til andre kirsebærtrær, og den blomstrende perioden er lengre enn de fleste andre trær. Blomstene er veldig prangende, vanligvis med dyp farge, og de blomstrer i store klumper langs stammen begynner tidlig på våren. Den Kwanzan variasjon er veldig sterile, så typisk har ingen frukt, selv om P. serrulata artene vokser en liten rød kirsebær. På grunn av mangel på frukt, ikke treet ikke tiltrekke dyreliv.

Foliage

I motsetning til alle andre kirsebærtrær, Kwanzan trærne begynner å vokse blader mens blomstene er fortsatt i blomst. Som blomstrer begynner å falme og lukke opp, etterlater de seg den blanke bark og grønt bladverk. Bladene er ofte grønn med et snev av rødt som blekner til gul, oransje eller kobber i høst.

Omsorg

The Kwanzan kirsebærtre er først og fremst funnet i Japan, men det vil også vokse ganske godt i alle deler av USA. Som andre blomstrende kirsebærtrær, disse trærne som godt drenert jord og vil blomstre fullt ut i sin helhet Søn Den Kwanzan ble først introdusert i Amerika i 1903.

symbolikk

Blomstrende kirsebærtrær ofte er knyttet til ideer som skjønnhet og skjørhet av menneskeliv. Dette er i stor grad på grunn av deres intense skjønnhet og kort overlevelse span. Filosofer og åndelige ledere bruker ofte blomsten for å illustrere sine ideer, og det er ofte brukt i poetisk billedspråk også.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/cherry-kwanzan-tre-fakta/ "

相关文章!
 • Japanske Cherry Tree Fakta Japanske Cherry Tree Fakta
  - 阅 5

  Sortar av Cheal gråt kirsebær, også kalt japansk blomst kirsebær (Prunus serrulata), og Yoshino kirsebær (Prunus x yedoensis) er de dekorative kirsebærtrær som gir rikelig blomster i den årlige Cherry Blossom Festival i Washington, DC Den attraktive

 • Typer av Cherry Blossom Trees Typer av Cherry Blossom Trees
  - 阅 1

  Sammen med magnolia trær, pryd eller blomstrende kirsebærtrær gi dynamiske blomstre viser i svært sen vinter til midten av våren. Pryd kirsebær er nært knyttet til søte og syrlig kirsebær, som pålitelig produserer store, spiselige frukter. Pryd typer

 • Palm Tree Fakta for Kids Palm Tree Fakta for Kids
  - 阅 0

  Barn kan ikke innse det er mange interessante funksjoner i palmetre. Det finnes tusenvis av arter, mange foretrekker varmere klima i tropene. Palmer som vokser i USA er vanligvis finnes i de varmere sørlige og vestlige stater, inkludert Florida og Ca