Amopage

Care Package Ideer for kreftpasienter

- Views 0
Advertisement

Kreft er en vanskelig sykdom i enhver form, og vårt instinkt er å gi næring til dem som står overfor denne utfordringen. Care-pakker kan være en flott måte å vise støtte for en kreftpasient uten å være påtrengende. Med litt omtanke og kunnskap om hvilken type kreft pasienten står overfor, kan du opprette en omsorg pakke som vil bidra til å lette den tøffe farvann på denne sykdommen.

massasje~~POS=TRUNC

I noen stater, medisinske fagfolk fraråder bruk av massasje terapi for ulike typer kreft. Noen ganger pasienten er for følsomt for å motta en hvilken som helst form for massasje. Om pasienten kan eller ikke kan motta massasje, kan de vanligvis får refleksologi behandlinger. Refleksologi er en form for massasje som fokuserer på bestemte punkter på hender og føtter, og kan være en mild, effektiv stressavlastning. Du kan få et gavekort fra en massasjeterapeut som skal arbeide fra kreft pasientens hjem. Snakk direkte med massasjeterapeut for å være sikker på at han eller hun har erfaring med kreftpasienter. Spør terapeuten hvor lenge han eller hun har har øvd massasje og prøv å unngå å ansette noen med mindre enn ett års erfaring.

Luxury Spa Items

Lotions, kremer og badeoljer er bare noen få eksempler på noen spa elementer som kan settes sammen for en omsorg pakke for en kreftpasient. Besøk en lokal dag spa for å se elementene som blir solgt, og du kan bestemme hva som fungerer for deg. Prøv å unngå elementer som har en tung duft fordi de kan skape mer kvalme hos mennesker som får kjemoterapi.

Filmer

Levere en boks full av nye filmutgivelser er en fantastisk omsorg pakke for kreftpasienter. Prøv å unngå filmer som er tungt deprimerende fordi dette vil virke mot sin hensikt å dine intensjoner.

Kabel-TV-kanaler

Snakk med din lokale kabel-tv-selskapet. Hvis pasienten ikke har noen filmkanaler som HBO og Showtime, kan du være i stand til å kjøpe disse kanalene for et par måneder for pasienten å nyte.

Magazine abonnement

Kreftpasienter er ofte trøtt og utslitt når varig behandling. På grunn av dette, magasiner er et utmerket valg for lesestoff på grunn av den korte artiklene. Du kan sende en håndfull forskjellige magasiner til kreftpasienten og vedlegge et notat om angivelse av magasiner som vil komme fram i sin post.

Et ord om mat

Vårt instinkt med syke mennesker er å mate dem. Når en person er under behandling for kreft, kan det imidlertid være visse begrensninger. Før du sender mat til en kreftpasient, være sikker på at det er mat de kan spise. Noen matvarer er ikke lett fordøyd under kjemoterapi, og noen ganger bare lukten av mat kan også lage nådeløs kvalme. Sjekk med pasienten eller omsorgspersoner før sending mat av enhver type.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/care-package-ideer-for-kreftpasienter/ "

相关文章!
 • Sunn Menyer for kreftpasienter
  - 阅 0

  Kreft kan gjøre å spise vanskelig. Under kreft behandlinger, for eksempel cellegift, kan føre til kvalme, oppkast og tap av appetitt. Strålingen fra kreft behandlinger kan forårsake munnsår og foreta spise ubehagelig. Imidlertid er det viktig å spise

 • Hvordan lage hjemmelagde gaver for kreftpasienter
  - 阅 0

  Kreftpasienter har en utrolig kamp skjer. En kreftpasient kan være knapt utvinne fra kirurgi når en behandling serien starter. Pasienten er sliten, kald, syk, redd og kan bli deprimert. Til tider kan hun føle umenneskelig med legebesøk, sykehusinnleg

 • Hvordan få finansiering for kreftpasienter Hvordan få finansiering for kreftpasienter
  - 阅 0

  Enten du er en person i samfunnet eller en forelder som trenger økonomisk hjelp for et barn med kreft, er det mulig å skaffe finansiering for å få disse behovene oppfylt. En god måte å få midler til en kreftpasient er å komme sammen med naboer, lokal