Amopage

Car Tuning Tips for Forza Motorsport

- Views 0
Advertisement

"Forza Motorsport" er en racing simulator som ble lansert for Xbox spillkonsollen. Spillet bruker realistiske kjøre fysikk kombinert med hundrevis av forskjellige biler å gi Xbox spillere med en racing sim å konkurrere med Sonys "Gran Turismo". Uten tidligere erfaring med biler eller noen generelle tips om vedlikehold av bil, ville mange brukere tapt når det kom til spillets mest avgjørende komponenten: tuning.

dekk

Øke eller redusere lufttrykket i dekkene til å endre hvordan bilen styrer. Senke dekktrykk fører til at dekkene å gripe veien mer samtidig øke dekktrykket får dem til å gripe veien mindre. Generelt, hvis en bil er overstyring, redusere trykket av bakhjulet dekkene. Hvis en bil understyrer, redusere trykket av forhjulsdekk.

Gears

Stramming av utvekslingsforholdet øker akselerasjon mens det går på bekostning topphastighet. Løsgjøring av utvekslingsforholdet gjør det motsatte. For veien spor løp med flere svinger, er en tett girutveksling og god akselerasjon nøkkelen. For spor med lange straightaways, er en løs utvekslingsforhold med en høy topphastighet bedre egnet.

Camber Alignment

Camber innretting er mengden av vertikal skråstilling på hjulene. En negativ camber refererer til toppen av dekkene er nærmere sammen enn bunnene av dekkene og fører til at bilen for å få bedre grep i hjørnene, men en lavere topphastighet. En positiv camber betyr bunnen av dekkene er nærmere enn toppene og gjør at bilen skal ha mer trekkraft men også fører det å være skjelven i hjørnene.

toe Alignment

Tå innretting refererer til mengden av horisontale tilt på hjulene. En negativ tå refererer til den foran dekkene er nærmere sammen enn ryggen, mens en positiv tå refererer til det motsatte. En svak negativ tå er ønskelig for å gi kjøretøyet større stabilitet.

Anti-Roll

Stive og myke stabiliserings i fronten av kjøretøyet for å justere for understyring. Lykte vil føre til mer understyring mens oppmykning vil gjøre det motsatte. Stive og myke stabiliserings i den bakre del av kjøretøyet for å justere for overstyring. Lykte vil føre til mer overstyring, mens oppmykning vil gjøre det motsatte.

Springs

Myke fjærer øke vei stabilitet samtidig redusere kjøretøy reaksjonsevne. Harde fjærer gjør bilen mindre stabil, men mer responsive.

Aero

Aero legger vekt på bestemte deler av kjøretøyet for å øke trekkraft og bilens evne til å ta hjørnene ved høye hastigheter. Den ekstra vekten, men også reduserer bilens toppfart.

bremsing

Juster bremsebalansen til baksiden av bilen for å gjøre bilen mindre stabil og øker tendensen til overstyring. Justere balansen til fronten av kjøretøyet for å gjøre den mer stabil, men utsatt for understyring.

differensial~~POS=TRUNC

En økt akselerasjon vil føre til at bilen for å få bedre grep ved akselerasjon, men mister stabilitet ved oppbremsing. Øke retardasjon innstillingen vil ha motsatt effekt, slik at bilen akselerere langsommere, men grep godt når du bremser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/car-tuning-tips-for-forza-motorsport/ "

相关文章!
 • Børsteløs Motor Tuning tips Børsteløs Motor Tuning tips
  - 阅 0

  Børsteløse motorer gir en bedre strømkilde enn tradisjonelle motorer. Motorene har høyere up-front kostnader, men eierne spare penger på vedlikehold. Børsteløse motorer anvendes til industrielle formål. Radiostyringsmodeller også bruke motorer. Noen

 • Tuning Tips for Fox 2,0 Komp Shocks
  - 阅 0

  Fox Racing Shox produserer en rekke høy-ytelse suspensjon komponenter, og Fox 2.0 er en premie linje. Noen Fox Shox primært gi rebound og inkluderer ikke en våren; Fox coilover støt absorbere støt og tilveiebringe suspensjon returen gjennom en spole

 • Holley forgasser Tuning tips Holley forgasser Tuning tips
  - 阅 0

  Holley forgassere er et populært valg for bilentusiaster som er interessert i å forbedre ytelsen til sine biler. Holley har vært å lage forgassere for mer enn 100 år. Den Holley navn er en av de mest gjenkjennelige ytelses merkevarer i automotive rac