Amopage

Canopy vs. referanse Lengde

- Views 2
Advertisement

Canopy vs. referanse Lengde


Plante et tre innebærer noen langsiktig planlegging. Det første valget for mange huseiere er om deres treet er løvfellende eller eviggrønne. Høyden er også en alvorlig overveielse. For å være sikker på treet vokser vellykket og sunt, gi grundig oppmerksomhet til både baldakin bredden og lengden på rot spredning. Dårlig plass planlegging kan bety forkrøplet vekst, sykdom, stormskader og tidlig død. Tillat nok plass for treet å vokse til full modenhet.

En grunnleggende Ratio

Tre fagpersoner foreslår at for å planlegge nok plass til treet ditt, du har tenkt på rotvekst som strekker seg mellom 2 og 3 ganger større enn spredningen av kalesjen ved forfall. Hvis treet er anslått å ha en baldakin på 20 fot i bredden, kan du forvente root spredning å fortsette å opp til 60 fot. Legg merke til at veksten av røtter og kalesjen ikke deler samme tempo. Røtter er sannsynlig å utvikle hurtigere og spre seg raskere enn grener. Roots sette tempoet fordi de er nødvendig for å gi tilstrekkelig vann, oksygen og mineraler til den voksende treet.

planlegging Space

Den grunnleggende forholdet mellom kalesjen til rot spredningen er vanligvis nok til å planlegge et verksted tre. Space kan planlegges med tanke på kvadratfot snarere enn en sirkel hvis roten spredt på en eller flere sider er begrenset av bygging eller asfaltering. Planting et veldig stort tre rett ved siden av huset eller garasjen er sannsynligvis føre til en rekke problemer, inkludert mulig inntrenging av trerøtter inn i vannrørene, men så lenge treet har plass til bagasjerommet for å utvide normalt og greiner til spredt, kan området tilgjengelig for rot spredningen være utgangspunktet enhver form.

Faktorer som påvirker Root Spread

Stony jord, dårlig jord ernæring og utilstrekkelig eller overdreven vann kan alle påvirke rotvekst. En ytterligere faktor er menneskelige forsøk på å kontrollere treet vekst. Siden de fleste av trerøtter vokser i jord dypet av 6 til 24 inches, kan røttene av gatetrær lempe fortau fortau i jakten på vann. Noen kommuner rutinemessig trimme trerøtter alvorlig. Som Edward Gilman ved University of Florida Extension påpeker, er dette snarere som hakking av deler av en passasjer kropp slik at han vil passe i et flyselskap sete: kortsiktig, ødeleggende og til slutt farlig. I byer og tettbygde områder, kan alle som har sett en gate tre felt av en storm har lagt merke til en forbløffende liten klynge av røtter igjen til å holde treet i bakken.

Konsekvenser av Utilstrekkelig Root Space

Noen trær, som skattede legg eiketrærne i Denton County, Texas, har en så lav toleranse for rot skade som trær dø. Storm tap kan være betydelig blant overfylte trær. Broward County, Florida, opprettholder nå en liste over trær med rotsystemer sannsynlig til å stå opp til sterk vind, og tilbyr spesifikke planting tips for å sikre god plass planlegging. Crowded eller skadede røtter gjør trærne mer sårbare for pest eller sykdom skade. Men du beregne rot spredning --- enten basert på kalesjen størrelse, gammelt tre høyde eller stammediameter --- la plass for et sunt rotsystem til å vokse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/canopy-vs-referanse-lengde/ "

相关文章!
 • Hvilken er billigst å installere: Tørrvegg eller Beadboard? Hvilken er billigst å installere: Tørrvegg eller Beadboard?
  - 阅 2

  Kostnaden for å installere gips eller beadboard vil variere sterkt avhengig av størrelsen på plass, nøyaktige materialtype og om du skal gjøre monteringen selv eller ansette en entreprenør. Det beste alternativet kan komme ned til preferanser og buds

 • Hvordan du bytter Canopy for en utendørs paraply Hvordan du bytter Canopy for en utendørs paraply
  - 阅 0

  Etter en hard vinter, kan det hende at utendørs paraply trenger en ny baldakin. Selv om de er riktig lagret, kan utendørs paraplyer få dratt og slitt ut. Skifte kalesjen på paraply vil hjelpe miljøet ved å holde rammen av paraplyen ut av et deponi, p

 • Maks lengde av et filnavn Maks lengde av et filnavn
  - 阅 0

  Restriksjonene på filnavnet sammensetning varierer fra operativsystem til operativsystem. Disse restriksjonene omfatter tegnene som kan komponere et filnavn, hva en prikk - "." - Betyr og den maksimale lengden på filnavnet. Til tross for at utvi