Amopage

Campingplasser med Månedlig Rabattrater i Florida

- Views 0
Advertisement

Campingplasser med Månedlig Rabattrater i Florida


Med sitt milde og hyggelig vær i vinter, Florida tar imot tusenvis av såkalte snowbirds hvert år. Noen kjøpe sine egne vinter RV puten i en luksuriøs resort, mens andre søker ut gode kjøp og fleksibilitet som en månedspris kan gi. Med månedspris parker i RV, kan du flytte rundt på staten og nyte ulike områder fra en rekke rimelige base camps.

Crystal Lake RV Park

Crystal Lake RV Park ligger på østsiden av Florida, i nærheten av Cape Canavarel og Space Coast. Nærliggende attraksjoner inkluderer Daytona, Cocoa Beach, Disney World, og Merritt Island National Wildlife Refuge. Campingplassen kan skryte av at du kan se Kennedy Space Center lanseringer fra sine områder, som er full hookups med 20, 30 eller 50 amp service. Andre attraksjoner inkluderer elv, innsjø og havfiske innen rekkevidde fra parken.

Mellomrommene på Crystal Lake er gresskledd og nivå, og de fleste er pull-gjennom nettsteder. Campingplassen tilbyr klesvask og dusj, trådløst internett og sin egen innsjø. Et sentralt oppholdsrom tilbyr også en butikk og basseng. Parken har månedlige pot-luck middager. Dens månedspris, som i 2010, er mellom $ 325 og $ 485. Elektrisitet er $ 30 per måned eller $ 3 per dag, med en $ 50 depositum. Gjestene på langsiktige bobiler betale avgifter for å bruke fasiliteter som bassenget.

Crystal Lake RV Park
4240 Stuckway Rd.
Mims, FL 32754
321-268-8555
crystallakervpark.com

Whispering Pines RV Park

Whispering Pines RV Park, i Silver Springs, ligger innenfor Ocala National Forest, som tilbyr fotturer, fugletitting og andre rekreasjonsmuligheter. De skraverte flekker er praktisk å State Route 40, og strendene er omtrent en times kjøretur unna. Den nærmeste store byen er Ocala, som har shopping, golf, filmer og restauranter. Du kan utforske markedet for Marion loppemarked og bondens marked eller ta med barna til Silver Springs Nature Theme Park og Wild Waters vannpark.

Campingplassens nettsteder har full hookups, med noen pull-throughs og kabel-TV hookups. Fasiliteter inkluderer et vaskerom, grillplass, tjern og klubbrom. Det er en egen tømmestasjon. Eierne kjøre planlagte aktiviteter som shuffleboard kamper og gruppe bål hele høysesongen i november til april. Som i 2010, er den månedlige rate $ 315, som inkluderer skatt og kabel-TV. Elektrisitet er målt og du må være minst 30 for å holde en måned eller lenger. En lengre sikt månedlig rate på $ 197 per måned tilbys hvis du bor 6 måneder eller lenger, men kabel-TV er ekstra, og du må gi en $ 100 innskudd for elektrisitet. Det er også en fem måneders sesong rate på $ 1495. Langsiktig gjester kan få telefon, DSL og avis service.

Whispering Pines RV Park
1700 NE 115th Avenue
Silver Springs, FL 34488
352-625-1295
wprvp.com

Leos Campground

Leos Campingplassen ligger i utkanten av Key West, mindre enn fem minutter fra slutten av Florida Keys. Campingplassen er nær nok til byen som du kan sykkel i, eller du kan ta en buss eller kjøre. Det er familie-eid og drevet, med både vannkanten telt og full hookup RV nettsteder. Noen av RV nettsteder tilbyr opp til 50 amp service, og du kan også benytte deg av kabel-TV. Nettstedene har piknik-bord, og det er en grillplass, dusj blokk og vaskerom på stedet.

I løpet av off-season, koster en full hookup RV site $ 990 per måned, inkludert strøm. I høysesongen, de øker til $ 1395 per måned. Skatt på 12,5 prosent er inkludert, og du gjør en ikke-refunderbart depositum $ 250 når du reserverer. Enkelte uker, som jul og nyttår uker, er ikke inkludert i disse prisene.

Leos Campground
5236 Suncrest Road
Key West, FL 33040
305-296-5260
leoscampground.com

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/campingplasser-med-manedlig-rabattrater-i-florida/ "

相关文章!
 • Campingplasser med vannparker i Florida Campingplasser med vannparker i Florida
  - 阅 0

  Camping i Florida generelt sentre rundt stranden og vannaktiviteter på Atlanterhavet. Besøkende til staten som ønsker å leir og nyte badeland aktiviteter uten å måtte reise off-site kan finne camping overnattingssteder i Orlando, Miami og Jacksonvill

 • Hjelp med månedlige regninger for funksjonshemmede
  - 阅 0

  For personer med nedsatt funksjonsevne, som utfører oppgaver i hverdagen er en kamp. Holde nede en jobb er ofte umulig. Selv med hjelp av Social Security Supplemental Security Income (SSI), for de heldige nok til å få det, være i stand til å betale r

 • Campingplasser med Yurts i Oregon Campingplasser med Yurts i Oregon
  - 阅 0

  Når du bor i et kuppelformet telt-hytte hybrid kjent som en yurt, vil du være omgitt av lydene av naturen, men du trenger ikke å bekymre deg for bunting opp. Oregon var den første staten til å legge disse lerret og tre-ramme varianter av mongolske ti