Amopage

Bygge en Deer Chaser Water Fountain

- Views 0
Advertisement

Bygge en Deer Chaser Water Fountain

En hjort chaser vannfontenen er en mobil skulptur finnes i mange dekorative meditasjon hager. Japanske meditasjon hager innlemme lyder og bevegelser av vann, fugler, insekter og planter for å skape lag av fredelig sensorisk sjarm. Trellis bokser, flate steinblokker og logg eller stein benker gi sitteplasser. Fyll sirkulerende tjern ved foten av hjort chaser med en rekke koi fisk, skilpadder, frosker og padder.

rytmisk Return

Vanligvis laget av bambus rør, en hjort jeger vannfontene består av et stort, bredt tube matet fra en artesisk våren eller en sirkulerende dam med en nedsenkbar pumpe. Fangsten røret er festet på et dreiepunkt mellom to tynne horisontale bambusrørene. Ett rør er omtrent en tredjedel fra toppen av oppsamlingsrøret, mens den andre er ca 6 inches fra bunnen. Vann fra et mindre rør over oppsamlingsrøret fyller det og fører dens tyngdepunkt å skifte. Fangsten røret faller fremover og søl innholdet i lås bassenget av en sirkulerende dam. Når tom, tube fjærer tilbake til sin opprinnelige vertikal posisjon og dunker mot den nedre røret. Den uregelmessig rytme skapt av røret som det fylles og tømmes raske hjort, men ikke for lenge.

Gjør Rube Goldberg Proud

Plasser en serie av hjort jeger vannfontener ned en skråning for å gi strøm av smitte til ulike spinning, hvirvlende og rullende mobile skulpturer. De forskjellige deler må tilbakestilles for hånd hver gang vannet gjør en hel krets, selv om, for å kunne bevare dens virkninger.

Plasser en stirrer ball i en 6-tommers diameter grunne trau i bunnen av den første hjort jeger vannfontene slik at kraften av fangsten tube tilbakekomst til vertikal løsner seg ballen og satte den rulle til neste stykke. Ballen går deretter gjennom en rekke porter med padleårer som løsner en lekebil ned en sklie. Den lekebil vil løsne en andre stirrer ball, slik at vannet kan strømme inn i neste hjort chaser vannfontenen fangst tube.

Fortsette moroa ved å plassere en rekke vindklokker over banen til neste ball, lav nok til at det vil treffe hver og en som den beveger seg i bane. Legg noen andre innslag du ønsker. Ta med en rekke bevegelige deler, klapring, ringer eller chiming lyder og sterke farger, spinning og rullende deler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bygge-en-deer-chaser-water-fountain/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Solar Powered Water Fountain
  - 阅 0

  Hvordan bygge en solcelledrevne vannfontene. En solcelledrevet vannfontene er en som går uten strøm fra standard mekanismer. Snarere, samler det solenergi fra solens stråler og lagrer det i cellene i et solcellepanel. Når du slår på vann fontenen på,

 • Lag din egen Indoor Water Fountain Lag din egen Indoor Water Fountain
  - 阅 1

  Opprette et innendørs vann fontenen er et prosjekt du kan fullføre i løpet av mindre enn en time, så lenge du har din materialer hendig. Vann fontener legge stemning til et rom og samtidig forbedre en beroligende atmosfære med det myke klukke og vann

 • Hvordan bygge en mur Water Fountain Hvordan bygge en mur Water Fountain
  - 阅 0

  Legge til en vannfontene til en vegg i huset eller hagen er et enkelt byggeprosjekt med dramatiske resultater. Bygg din vannfontene med skifer fliser eller en solid ark av marmor, små elvesteiner eller håndmalte pleksiglass. Du kan finne alle materia