Amopage

Byer langs stranden i Texas

- Views 0
Advertisement

Byer langs stranden i Texas


Selv om Texas største byer, som Houston og Dallas, ligge inne i landet, er statens Gulf Coast noe, men tynt befolket. Byer langs Mexicogolfen er besøkes av innlandet innbyggere når sommerens varme kommer. De flokker hit for å fange en lek, dra til stranden og arbeide på en brunfarge. Men disse laid-back byene har mye å tilby i sin egen rett utover sanden.

Port Aransas

Lokalbefolkningen og hyppige besøkende kaller denne byen "Port A." Du finner en rekke butikker, restauranter og kafeer, samt fargerike utleieboliger, langs 3 miles av stranden her. Byen 3000 ligger bare en 30-minutters kjøretur fra den store byen Corpus Christi, eller du kan velge å ta gratis ferge som går 24 timer i døgnet mellom de to byene. Varmt vann runder på strendene her året rundt, noe som gjør for et ideelt sted for svømmere, sole seg og surfe fiskere. Du kan leiren i utpekte flekker langs stranden, eller utforske tidevannssletter og fugletitting broer for en ettermiddag.

Corpus Christi

Dette viltvoksende metropolen 300.000 er den største av Texas Gulf Coast byer. Sammen med sukker sandstrender, kan du bruke tid på Texas State Aquarium, Corpus Christi Botanical Gardens, og flere museer og kunstgallerier. Massevis av sjømat restauranter også trekke besøkende. Spenningssøkende liker å besøke JP Luby Surf Park, hvor du kan ri bølger, kite surf og boogie bord. Roligere steder for piknik eller soling inkluderer Whitecap Beach og North Beach.

Galveston

Resilient Galveston har overlevd tiår med surring av orkaner og sterke stormer i Golfen. Snarere enn fold, har den sjarmerende øya byen sto høye. Utsmykkede 19. århundre bygninger fortsatt, og mer moderne utviklingen som restauranter, har små butikker og gallerier blomstret. De omkringliggende øy idrett 30 miles av strender, som Stewart Beach, populær blant familier, og East Beach, besøkes av våren-breakers. Fiskeentusiaster fråtse i kystens mer enn 100 arter av fisk. Den nærliggende Kemah Boardwalk er en favoritt fornøyelsespark med både lokalbefolkningen og besøkende til området.

South Padre Island

South Padre Island er Texas 'sydligste stranden byen. Byen ligger på en barriere øy på langt sørlige delen av staten, i nærheten av Mexico. Målrettet laid-back, har South Padre Island forbød bruk av bånd. Hvis du er fanget, får du en t-skjorte og en advarsel, men en andre krenkelser vil garanterer inndragning av tie. Byen har en gratis WAVE busstransport til liten Port Isabel, en Bayside samfunn med et historisk fyr og flere museer. Økoturisme er en annen trekning av South Padre, hvor Dolphin Research og Sea Life Nature Center tilbyr båtturer for å se niser og delfiner og lære om Gulf Coast dyreliv.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/byer-langs-stranden-i-texas/ "

相关文章!
 • Hvor lang tid tar Texas Arbeidsledigheten ta å betale?
  - 阅 0

  Hvis du mister jobben din, kan du kvalifisere for arbeidsledighet. Dagpenger tillate arbeidere som var permittert eller på annen måte mistet jobben gjennom ingen feil av sine egne for å fortsette å støtte seg selv mens de søker etter en ny jobb. I Te

 • Romantisk bryllupsreise steder i Texas Romantisk bryllupsreise steder i Texas
  - 阅 0

  Texas er kanskje ikke det første stedet du tenker på når du tenker på romantiske bryllupsreiser. Men det er mange vakre og ofte oversett stedene i Lone Star State som gjør romantiske, morsomme - og vanligvis rimelige - alternativer for den første new

 • Tent Camping i Galveston, Texas Tent Camping i Galveston, Texas
  - 阅 0

  Først utforsket av europeere i 1520-årene, er Galveston Island i dag kjent for sin Gulf of Mexico strender, historiske sentrum Galveston og attraksjoner som Texas Seaport Museum, Moody Gardens og Schlitterbahn vannpark. Hvis du ønsker å leir på 32 mi