Amopage

Bunndekkende planter til å absorbere vann

- Views 6
Advertisement

Bunndekkende planter til å absorbere vann


Ground dekker forbedre hastigheten som vannet er absorbert i bakken etter et regnskyll, og dermed kontrollere jorderosjon og avrenning. Avrenning oppstår når jord bæres av vann og avsettes på uønskede områder. Mange ganger jordpartiklene føres med vannet forårsaker jorderosjon. Dette reduserer vann som er nødvendig for å fylle grunnvannet, og avrenning bærer forurensninger fra jord i innsjøer og elver. Gartner med bakken dekker er verdifullt fordi jorda ikke blir utsatt for regn vann, og røttene absorbere vann og hold den og jorda på plass.

Ajuga eller Bugleweed

Ajuga (Ajuga reptans) er en semi-eviggrønne staude hardfør i sone 3 til 9. Den blomstrer tidlig på våren til midten av juli og vil nå høyder på 6 til 9 inches på blomstringen tid. Det sprer seg ved løpere og har et omfattende rotsystem, noe som gjør det til et effektivt bunndekke til å absorbere vann og redusere avrenning. Ajuga er svært tolerant for mange grunnforhold, men den foretrekker fuktig jord. Det kan dyrkes i full sol eller full skygge. Plant etablert Ajuga planter tidlig på våren ca 12 til 15 inches hverandre.

Liriope eller lilyturf

Liriope (Liriope Muscari, L. spicata) er en eviggrønn staude hardfør i sone 6 til 10. Det har grasslike, blanke mørkegrønne blader og produserer syrin-lilla pigg blomster i høst. Ved blomstring, vil det nå høyder på 12 til 18 inches og blomstene utvikle gråsort bær som vedvarer inn i vinteren. Det sprer seg med underjordiske utløpere og har en fibrøs rotsystem, noe som gjør det til et utmerket bunndekke for vannopptak. Ideelle vekstforhold for Liriope er fuktig fruktbar jord med delvis skygge, men det vil tolerere et bredt spekter av grunnforhold, varme og tørke. Liriope er vanskelig å vokse fra frø fordi det spirer sakte. Plant Liriope frø i høst for tidlig på våren spiring ca 6 inches hverandre.

Dwarf Fountain Grass Hameln

Hameln (Pennisetum alopecuroides) er en pryd flerårig gress hardfør i sone 4 til 9. De lyse grønne blader er smale og buede. Hameln produserer frø hoder som ser ut som flaskebørster med en rose kobber strie hodet, som gir den en fountainlike utseende. Ved blomstring, vil det vokse 12 til 18 inches høy. Det klumper naturlig og har en dyp massiv rot struktur og er en ideell bunndekke for vannopptak. Den foretrekker full sol og fuktig jord, men vil tolerere mange grunnforhold. Plant hameln frø eller etablerte planter tidlig på våren ca 18 inches hverandre.

Blå Oat Grass

Blå havre (Helictotrichon sempervirens) er en pryd flerårig gress hardfør i sone 4 til 11. Det har metallisk blå blader og blomster som minner om ensidige havre panicles som er en gylden hvete farge og blomst i juni. Leaf høyde er 12 til 18 inches og blomstene vokser 1 til 2 fot over bladene. Blå havre har en massiv rotsystem og en klumping natur. Det er en effektiv bunndekkende for vannopptak. Plant blå havre frø eller etablerte planter tidlig på våren ca 18 inches hverandre.

Dwarf hvit stripete Søt Flag

Acorales (Acorus gramineus variegatus) er en grasslike eviggrønne hardfør i sone 5 til 11. Det har buede swordlike blader som er grønn med en hvit stripe i midten. Blomsten fargen er uvesentlig. Acorales har en massiv rotsystem, som klumper og sprer 15 til 18 inches. Den foretrekker fuktige grunnforhold og vil vokse godt i delvis Søn Plant søte flagg frø eller etablerte planter tidlig på våren ca 18 inches hverandre.

Dwarf Japanese Garden Juniper Nana

Nana (ibukieiner) er en lavtvoksende eviggrønne einer. Det vil ikke vokse høyere enn 8 inches hvis gitt tilstrekkelig plass, men vil gjeng opp til 2 fot hvis det er overfylt. Bladene er needlelike med to hvite bånd på den indre flaten. Den produserer berrylike kjegler i høst. Planter fremstå som en ryddig haug av små branchlets som spredte seg opp til 10 fot bred. Når moden, nana har en massiv dyp rot struktur som vil absorbere vann. Etablerte nana planter bør plantes om våren ca 10 fot fra hverandre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bunndekkende-planter-til-a-absorbere-vann/ "

相关文章!
 • Hvordan til å absorbere vann fra en kjeller lekkasje Hvordan til å absorbere vann fra en kjeller lekkasje
  - 阅 0

  Å ha en kjeller lekkasje eller fukt problemet, uansett hvor lite, er noe du må forholde seg umiddelbart som en ansvarlig hus. Selv de mest mindre lekkasjer, kan gjøre alvorlig skade på grunnlaget for et hjem, for ikke å nevne noen eiendom lagret i kj

 • Tilpasninger som gjør at planter til å redusere vann Loss Tilpasninger som gjør at planter til å redusere vann Loss
  - 阅 0

  På grunn av sin tilpasningsdyktighet, planter lever i nesten alle tenkelige miljøet på jorden. Mange ganger, har plantene utviklet seg til å leve i situasjoner hvor lite fuktighet er til stede i miljøet. Disse planter strukturer kan motta den maksima

 • Hva slags planter absorberer vann? Hva slags planter absorberer vann?
  - 阅 2

  Hvis du bor i et område som får et overskudd av regn, stående vann eller oversvømte planting senger kan være en hage hodepine. Men noen gartnere plante visse busker og andre planter som er kjent for sin evne til å absorbere vann. Planting disse arten