Amopage

BSA Troop møte Ideas

- Views 0
Advertisement

BSA Troop møte Ideas


Boy Scout tropp møter er planlagt ved patruljeledere kommunestyret og speiderlederen. Møtene holdes ukentlig eller annenhver uke og er ledet av seniorpatruljefører. Troppe møtene gir tid for vennskap og liming mellom patruljer og av guttene i patruljer. Innovative og engasjerende ideer gjør speidere ser frem til møtene som de lære ferdigheter for å tjene ferdighetsmerker og avansere i rang.

åpninger

Speiderlederen og senior patruljefører starter møtene med åpningsseremonien. Resitasjon av troskapsbønnen og Scout Oath er standard. Gjøre kunngjøringer og leste den siste forsamlingens minutter ved hjelp av en morsom aksent og ansiktsuttrykk. Sett opp en tegneserie-illustrert oppslagstavlen for å unngå for mange kjedelige taler. Morsomme aktiviteter og instruksjonsvideoer presentasjoner følge åpningen. Har forskjellige ideer for å variere møtene innhold og holde dem interessante. God videre planlegging bidrar til å få flere gutter involvert og hever møter oppmøte nivåer.

ferdigheter

Ferdigheter instruksjon presentasjoner er kjøtt og poteter av troppe møter. Disse trenger ikke være ensformig og kjedelig foredrag av eldre speidere til yngre gutter. Interpatrol konkurranser legge interesse til læring ved å appellere til guttenes konkurransedyktige natur. Når det kommer til knute knyte, har guttene konkurrerer om å se hvem som vet mest knop. Tid speiderne som de binder komplekse knuter for å se hvem som er raskest. Bruk knop å utføre praktiske oppgaver. Gi ut snacks eller godbiter som premier.

spill

Bruke spill for å holde møtet flytte sammen. Snakk i koder eller koder for å fremme et hemmelig samfunn mentalitet. Organiser skattejakt ved hjelp av morse å gi ledetråder. Tegn forseggjorte kart. Utarbeide hemmelige passord og håndtrykk. Lære og bruke fugl samtaler, håndsignaler og tegnspråk som en form for kommunikasjon. Prøv semafor bruke flagg eller brennende fakler. Miniatyr innendørs OL og hinderløyper er en god måte å få folk ut av sine stoler og involvert i møtet.

Historiefortelling

Storytelling er en god måte å formidle kunnskap mellom speidere. Gjør historiene instruksjons, men tillate overdrivelse og skrøner for å gjøre dem mer underholdende. Fortelle historier om tropp historie og gjengi historier om fargerike siste tropp personligheter. Spinne historier om opplevelser på Boy Scout camp og dele humoristiske anekdoter fra tidligere møter og uvanlige hendelser ved andre speider funksjoner. Inviter gjesteforelesere for å gi informative samtaler om emner knyttet til speiding.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bsa-troop-mote-ideas/ "

相关文章!
 • Hvordan Plasser Pins på en Girl Scout Vest
  - 阅 0

  The Girl Scouts organisasjonen er forpliktet til å undervise jenter om lederskap, frivillig arbeid, vennskap og samarbeid. Alle jente speider medlemmer må bære en uniform å Troop møter, seremonier og speider vert hendelser. Den jevne består av en far

 • Hvordan endre Timing Belt på en 1992 Gjennom 1997 3,2 Isuzu Trooper
  - 阅 0

  Produsenten av 1992 gjennom 1997 3,2 Isuzu Trooper anbefaler at Registerreim er byttet på 60.000 mil intervaller. En studie av servicehistorikk på denne motoren viser at Registerreim ender sin levetid på dette intervallet. Det er blitt fastslått at 3

 • Hvordan bli en BSA speiderleder Hvordan bli en BSA speiderleder
  - 阅 0

  Boy Scouts of America scoutmasters holde viktige samfunnet lederstillinger. De hjelper veilede og instruere unge menn i en rekke aktiviteter, formidling Boy Scouts 'angitte verdier underveis. Håper scoutmasters må passere visse kvalifikasjonskrav og