Amopage

Bryllupsprogram Etiquette for Present familiemedlemmer

- Views 0
Advertisement

Bryllupsprogram Etiquette for Present familiemedlemmer


Bryllupet nærmer seg og det er på tide å sette bryllupet program sammen. Imidlertid er det et dilemma om hvilke familiemedlemmer trenger å være inkludert i studiet.

Programmets formål er å hedre de som er involvert i bryllupet, og for å la gjestene vet hva du kan forvente under seremonien. Å ha for mange familiemedlemmer som er oppført kunne gjøre programmet lang og ulest av mange.

Bryllupsfesten

En åpenbar måte for familien å bli oppført på bryllupet programmet er fordi de er involvert med den store dagen. Programmer bør omfatte alle involverte, inkludert lesere, innleder, brudepiker, Groomsmen, foreldre og noen ganger, besteforeldre.

Mesteparten av tiden et nært familiemedlem, som en bror eller søster, er i bryllup eller involvert i bryllupet, så de vil allerede være oppført. Hvis for noe grunn til at de ikke er det, kan de bli listet nedenfor foreldrene til bruden eller brudgommen.

Viktige familiemedlemmer

En annen ting å vurdere er å liste noen eldre familiemedlemmer eller de viktig for par. Enkelte familiemedlemmer kan omfatte en tante som er 98 år gammel, gudfar av bruden eller gud datter av brudgommen. Det kan være fint å bare la dem vite at de er viktige i livet ditt og hvor mye de betyr for deg.

Notering av navn

Det er mange måter å liste navnene på familiemedlemmer som blir med i bryllupet programmet. Tradisjonelt og spesielt med formelle bryllup, er fulle navn oppført, inkludert fornavn, mellomnavn og etternavn.

En annen ting som kan gjøres er å inkludere forholdet til personen som er oppført i programmet. For eksempel, Jane Doe: Maid of Honor, Sister of the Bride eller Jon Smith: Best Man, Cousin til brudgommen.

Andre familiemedlemmer

Det er ikke nødvendig å liste familiemedlemmer bare fordi de er til stede i bryllupet. Hvis de ikke bidrar til fester, bør de ikke bli oppført. Dette vil hindre at noen føler at de ble utelatt fordi tante Mabel ble oppført, men de var ikke.

Men det er høflig å inkludere tante Mabel hvis hun har hjulpet til med blomsteroppsatser eller Uncle Joe for å hjelpe med å lage buen. Det ville faktisk være en fin måte å takke dem, men å sette et spesielt merke i programmet å gjøre det. For eksempel, "Takk Mabel Smith, tante til bruden, for å sette blomsteroppsatser sammen."

En annen vurdering er om en fetter introduserte paret for å gi dem en liten takk i programmet. For eksempel: "Takk Kim og Jon Smith for å introdusere oss. Hvis det ikke var for deg, ville vi ikke vært her i dag."

Separat Familie fra Bryllupsutstyr Party

Hvis det er familiemedlemmer som bare må være oppført i bryllupet programmet sørge for at de er oppført i en egen avdeling. Det er ikke nødvendig å liste tanter og onkler med brude partiet, med mindre de var i bryllupet.

Når du gjør dette, ikke bare liste navnene. Prøv å gjøre det spesielle og finne en grunn til at de er spesielle for bruden og brudgommen. En idé er å ha et spesielt minne del oppføring favoritt minner fra den relative fra paret.

For eksempel: "Jeg husker å besøke stranden og tilbringe mine somre med Uncle Joe Smith." - Brudgommen. Dette viser at du tenker på dem og hva de betyr.

Husk, hvis noen er i stand til å gjøre bryllupet, er det absolutt ingen grunn for dem å være oppført i bryllupet programmet, med mindre hedre en tapt kjær.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bryllupsprogram-etiquette-for-present-familiemedlemmer/ "

相关文章!
 • Etiquette for Late Wedding Presents Etiquette for Late Wedding Presents
  - 阅 0

  Ifølge Amy Vanderbilt, "Bare en stor tosk eller et stort geni er trolig blaffen alle sosiale nåde ustraffet, og at ingen, gjør det, gjør mest komfortabel følgesvenn." Etter reglene for etikette er en måte å sikre at andre er alltid komfortabel i

 • Hvordan Presenter kinesisk kultur til utlendinger
  - 阅 0

  Å gi en generell oversikt over kinesisk kultur for utlendinger kan være vanskelig fordi omfanget er så stort. I tillegg kan regionale variasjoner i mange tro og praksis være en kilde til fascinerende samtale mellom to kinesiske folk av ulike etniske

 • Døpt Etiquette for Godmothers
  - 阅 1

  Blir bedt om å være en gudmor er en stor ære, og er en flott måte å bånd med den nyeste babyen i familien eller krets av nære venner. Som gudmor, bør du være klar over visse regler for etikette, så seremonien vil være spesielt minneverdig. Under høyt