Amopage

Bruker for Cherry Trees

- Views 4
Advertisement

Kirsebær treet er en del av amerikansk mytologi: George Washington hakket en ned for å lære oss alle verdien av å fortelle sannheten, og vi alle vokser opp i håp om at livet skal bli så hyggelig som en bolle med kirsebær. Men kirsebærtreet har mange konkrete bruksområder, også --- så variert som landskapsforming, ernæring, medisin og trearbeid.

Bruker for Cherry Trees


ornamentikk

Kirsebærtrær er vakre prydplanter for kunstnerisk landskap. Avhengig av variasjon, kan kirsebærtre variere fra diminutiv seks fot høye til en ruvende 30 fot. Med sin dype rødbrun bark og mørkegrønne bladverket, er treet en standout som helst på året; men det er om våren når trærne virkelig bli noe spesielt, blomstrer med delikate hvite, rosa eller lysegule blomster. Det er flere tradisjonelle japanske sanger --- sammen med utallige haiku --- skrevet til ære for den herlige, petal rike opptog av kirsebær blomstre sesongen.

Ernæring

Alle er kjent med frukt som kirsebær treet har fått navnet sitt. Disse lyse rødt (eller av og til gult, avhengig av sorten), er langstilkede steinfrukter best spises fersk fra treet. Kirsebær er en rik kilde til mineraler, bærende kalium, mangan, magnesium, kobber, kalsium, jern og fosfor. De er også en god kilde til vitamin C, K og B6, samt tiamin, riboflavin og pantotensyre. De har lagt fordelene med å være lav i kalorier og høy i fiber.

Medisin

Naturmedisinere bruker kirsebærtre bark og pakke til å behandle en rekke klager. De bruker deler av anlegget for å redusere leddgikt smerte, helbrede gikt, Abate hodepine, adresse lungeplager som bronkitt og astma, og lindre kronisk diaré. Pigmentet som gjør kirsebær røde, kalt Antocyanin, er en potent antioksidant som stimulerer kollagen produksjonen i huden i tandem med vitamin C også til stede i frukten. Cherry juice inneholder immunstyrkende melatonin, som også bidrar til å regulere søvn / våkne syklus.

trearbeid

Den vakre tre av kirsebærtre, med sin dype røde farge, naturlig glans og fine korn, er en favoritt materiale av tømrere over hele verden. Det er en hard, sterk nok til å bruke til mote verktøy håndtak. En av de mest populære møbler skogen i USA er kirsebærtre brukt av håndverkere og bulk produsenter likt. Det er holdbart nok til å gjøre det til et godt valg for dagligdagse inventar som skap, men det er også attraktive nok til å bli skåret i kunst stykker, musikkinstrumenter, leker, rør og båt interiør.

Historie

Kirsebærtrær som opprinnelig kommer fra Japan, og amerikansk reise forfatter Eliza Ruhama Scidmore er kreditert med å bringe trærne til USA. I 1885, hun arrangert for den japanske regjeringen til å sende kirsebærtrær som skal plantes langs Potomac-elven i Washington, DC Trærne endelig kommet i 1912 - hele 3000 av dem. President Taft kone, Helen, plantet de første to kirsebærtrær langs kona til den japanske ambassadøren. Om 150 av de opprinnelige trærne er fortsatt i live.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bruker-for-cherry-trees/ "

相关文章!
 • Bruk av Cherry Tree Sap Bruk av Cherry Tree Sap
  - 阅 3

  Cherries produsere deilig og næringsrik frukt som brukes i alle områder av matlaging. Carpenters bruke trevirke fra trær til å bygge møbler, servise og selv leker. Men barken av et kirsebærtre er svært tynn, noe som gjør det enkelt å trekke saft fra

 • Interessante fakta om Cherry Trees Interessante fakta om Cherry Trees
  - 阅 2

  Kirsebærtrær er noen av de mest populære landskap trær på grunn av sine vakre vårblomster, og mange varianter produsere velsmakende frukt. Noen typer kirsebærtrær anses sterilt som de ikke produserer noe frukt, og dyrkes for sine dekorative blomster.

 • Slik Care for Kwanzan Cherry Trees
  - 阅 0

  Den Kwanzan kirsebær er en nytteløs kirsebærtre med fantastisk rosa blomster. Det er en av de blomstrende kirsebær kjente på den årlige National Cherry Blossom Festival i Washington, DC The Kwanzan blir lett skadet av skadedyr og forurensning, og har