Amopage

Bruk av e-post i Business

- Views 0
Advertisement

Bruk av e-post er viktig når vi kommuniserer i dagens forretningskultur. Bedrifter av alle størrelser, steder og typer effektivt kan bruke e-post til flere formål. Det er den mest effektive måten å kommunisere med ledelse, kolleger, kunder og leverandører.

Kommuniser hele selskapet

E-post brukes når ledelse, menneskelige ressurser og andre avdelinger sende notater og meldinger til selskapet som helhet. For eksempel kan visse programmer være stengt for vedlikehold mellom bestemte tider av kvelden eller natten. E-post vil bli sendt varsle alle ansatte til å behandle data, fylle ut timelister eller logge ut av dette systemet i løpet av vedlikeholdsperioden.

Korrespondanse

E-post brukes når kolleger av samme eller forskjellige avdelinger trenger å sende og motta informasjon om prosjekter, regneark, rapporter og forskning. E-post er et svært nyttig verktøy fordi det tar bare litt tid å få svar på en forespørsel.

PDF

Skannet dokumentasjon, for eksempel inngåtte kontrakter og timelister, kan sendes i et PDF-skjema. Dette gjør at mottakerne muligheten til å se gjennom informasjon uten å gjøre endringer i dokumentet. De kan også skrive ut, lagre og videresende dokumentasjon til andre.

administrative behov

Ansatte kan bruke e-post for å kommunisere behov for administrativ assistent. De kan informere administrativ assistent om mangel på kontorrekvisita. Ved mottak vil hun gjøre oppmerksom på bestilling mer forsyninger.

Arbeidstaker-Vendor Relations

Kunder og leverandører bruker e-post for å bestille produkter og tjenester. Dette er den beste måten å sikre riktig mengde produkter vil bli levert. Avsendere og mottakere bør lagre e-postmeldinger, i tilfelle det er et problem med mengde og priser.

firmainformasjon

Bedrifter sende ut selskapets nyhetsbrev via e-post. Dette gir de ansatte mulighet til raskt å åpne og lese informasjon om selskapets utvikling, aksjer, kjennetegnet ansatte, veldedige donasjoner og mat-stasjoner.

Planlagte møter

Ansatte kan motta datoer og klokkeslett for møter, konferanser, og obligatoriske kurs via e-post. Bekreftelser og bestillinger kan gjøres på samme måte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bruk-av-e-post-i-business/ "

相关文章!
 • Bruk av datamaskiner etter en Business Administrator Bruk av datamaskiner etter en Business Administrator
  - 阅 0

  De fleste bedriftsadministratorer bruker datamaskiner hver dag. Med programvare, kan virksomheten administratorer komponere regneark, meldings sine ansatte og skrive forretningskorrespondanse. Men, gjør bruk av datamaskiner i bedriftsøkonomi ikke sto

 • Bruk av personlige datamaskiner i Business Bruk av personlige datamaskiner i Business
  - 阅 0

  Den personlige datamaskinen ble først introdusert av IBM - International Business Machines - i 1981, ifølge Computer History Museum. Siden den gang har bruken av personlige datamaskiner i virksomheten spredt pervasively. I 2011, nesten hver ansatt ha

 • Hvordan bruke prisstrategier for din eBay Business
  - 阅 0

  Hvis du driver en eBay virksomhet, prising elementene er en av de viktigste avgjørelsene du vil bli pålagt å gjøre. Prisen på elementer vil ha en stor innvirkning på suksessen til eBay-auksjoner. Det er viktig å bruke riktige prisstrategier for din e