Amopage

Bruk av Clorox i behandling Ringorm

- Views 0
Advertisement

Du har vært plaget med ringorm, en hudsykdom forårsaket av sopp, i mange år. Du vet sykdommen er ikke farlig, men det er irriterende. Du har prøvd behandlinger fra legen din og de arbeider for en stund. Ringorm slutt returnerer, og du er lei av rødhet, lett smerte, og hevelse assosiert med ringorm. Det er en rimelig behandling du kan prøve hjemme. Alt du trenger er noen bomull baller og noen Clorox blekemiddel.

Bruk av Clorox i behandling Ringorm

Clorox Ringorm Behandling

Clorox er et hjem rette behandling for ringorm som kan produsere noe rødhet, men er ellers trygg å bruke på huden din. Bland 1 ¾ kopper Clorox blekemiddel med 2 kopper vann i en stor bolle eller gryte. Rør løsningen med en skje eller annet instrument. Pass på at du bruker originale Clorox blekemiddel som inneholder natriumhypokloritt og vann, og ikke alle de andre tilsetningsstoffer.

Bruk en bomullsdott å bruke Clorox løsning til det berørte ringorm området. La løsningen satt på området i ca 15 sekunder og deretter vaske det av. Du vil merke en svak brennende følelse og litt rødhet. Ikke påfør Clorox løsning på huden din hvis ringorm infeksjon er blødning eller åpen.

Bruk av Clorox i behandling Ringorm

behandling Tid

DAB berørte ringorm område med en Clorox løsning-gjennomvåt bomullsdott hver tredje time i to dager. Bruk en ren bomullsdott hver gang og lage en ny ladning med Clorox løsning hver dag. Hold Clorox løsningen dekket med et stykke plastfolie. Den ringorm infeksjon vil klare i ca to dager. Et arr kan forbli, men det vil visne.

Bruk av Clorox i behandling Ringorm

fortynning prosenter

Hvis du oppdager en allergisk reaksjon på Clorox løsning, fortynne Clorox til en blanding av en kopp Clorox og 3 kopper vann eller slutte å bruke Clorox løsningen og se legen din om en annen behandling for ringorm infeksjon.

Bruk av Clorox i behandling Ringorm

Forsiktighetsregler

Bruk ikke full styrke Clorox på ringorm infeksjon. I full styrke blekemiddel vil irritere huden din. Test Clorox løsning på et lite område av kroppen din først for å se om du har en allergisk reaksjon på løsningen. Hvis ringorm infeksjon ikke rydde opp i tre dager, slutte å bruke Clorox løsning og oppsøke lege.

Bruk av Clorox i behandling Ringorm

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bruk-av-clorox-i-behandling-ringorm/ "

相关文章!
 • Hvordan behandle Ringorm i kaniner Hvordan behandle Ringorm i kaniner
  - 阅 5

  Mange pattedyr, inkludert kaniner, kan lide av ringorm. Det er en hudsykdom forårsaket av et sopp. Ringorm er en av de få sykdommer som kan overføre dyr til mennesker. Mens noen ringorm infeksjoner vil leges på egen hånd, det er skritt du kan ta for

 • Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort
  - 阅 7

  Ringorm er en smittsom infeksjon som utvikler etter tinea, en vanlig sopp begynner å vokse på kroppen din. Du kan skaffe tinea fra en smittet person eller dyr, og også hvis huden din er utsatt for fukt forurensede overflater. Ringorm fått navnet sitt

 • Hvordan naturligvis behandle Ringorm (Tinea)
  - 阅 0

  Ringorm (tinea) kan være vanskelig å behandle, men det finnes måter å naturlig behandle ringorm. Tinea, også kjent som Ringorm er en gruppe av soppinfeksjoner som påvirker huden. Tinea kan være forårsaket av både direkte og indirekte kontakt, og det