Amopage

Boligtilskudd til funksjonshemmede Veterans

- Views 2
Advertisement

Boligtilskudd til funksjonshemmede Veterans


Det amerikanske Department of Veterans Affairs (VA) har boligtilskudd for funksjonshemmede veteraner som står i fare for bostedsløse eller som trenger hjelp til å gjøre reparasjoner på sine hjem. Du kan koble til en hjemløshet forebygging rådgiveren på VA nettside eller på National Call Center hotline 24 timer i døgnet. Denne tjenesten tilbys uten kostnader for veteraner og deres familiemedlemmer.

Støttende tjenester for veteran familier

VA utmerkelser midler til ideelle organisasjoner for støttende tjenester for veteran familier program. Tilskudd kan brukes til å hjelpe hjemløse veteran familier eller de i fare for å bli hjemløse. Funksjonshemmede veteraner også kvalifisere for dette programmet. Familien kan få midlertidig hjelp til å betale for leie, innskudd, redaktør og andre bevegelige utgifter. Pengene betales direkte til eieren eller flytte selskapet. For å kvalifisere for hjelp, familiens inntekt ikke overstige 50 prosent av områdets medianinntekten og veteran må være leder av husholdningen.

Spesielt tilrettelagte boliger Grant

Den spesialtilpassede Housing Grant gis til veteraner med en service-relaterte skader. Kvalifiserte veteraner kan kvalifisere til å motta opp til $ 63 780 for å skaffe seg et hjem med spesielle tilpasninger, bygge et hjem eller gjøre tilpasninger til et hjem som hun allerede eier. For å kvalifisere for hjelp, må veteranen være sertifisert med skader som inkluderer tap av bruk av enten begge armer eller begge ben, blindhet, en funksjonshemming på grunn av en alvorlig brannskade eller en kombinasjon av noen av disse. Typiske boliger tilpasninger omfatte utvidelse døråpninger, installering av ramper eller lage bad med enklere tilgang.

Spesial Housing Tilpasninger Grant

VA gir også et spesielt kabinett Tilpasninger Grant til veteraner med mindre alvorlige tjenesterelaterte skader. Tilskudd kan gis for opp til $ 12 756 som skal brukes mot kjøp av en tilpasset hjem eller å fornye et hjem som allerede eide. For å kvalifisere for hjelp, må veteranen har en skade som omfatter blindhet i begge øynene, tap av bruk i både hender eller en permanent funksjonshemming på grunn av en alvorlig brannskade. Typiske tilpasninger omfatter montering av skyvedører, spesiell belysning eller en kommunikasjons system.

HUD-VASH

The Department of Housing og Urban Development (HUD) og VA har opprettet HUD-VASH kupong program for å hjelpe hjemløse veteraner skaffe permanent bolig. Veteraner med fysiske funksjonshemminger, psykisk sykdom eller en historie eller rusmisbruk dra mest nytte av dette programmet. Bilaget subsidierer en del av veteran leie. For å kvalifisere for hjelp, må veteranen mangler et tilstrekkelig natta bolig. Veteraner i nødly også kvalifisere for hjelp. Veteranen må godta å delta i saksbehandling tjenester for å sikre at han kan opprettholde sin bolig stabilitet. Disse støttende tjenester kan inkludere rusmisbruk rådgivning eller jobb ferdighetstrening.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/boligtilskudd-til-funksjonshemmede-veterans/ "

相关文章!
 • Solar Panel Tilskudd til funksjonshemmede Veterans Solar Panel Tilskudd til funksjonshemmede Veterans
  - 阅 0

  Solcellepaneler omdanne energien i sollys til elektrisitet, en prosess kjent som solceller. Solcellepaneler kan monteres på taket av et hjem eller i et annet område med uhindret tilgang til sol, og kan gi noen eller alle av et hjem elektrisitet. Funk

 • Boligtilskudd til funksjonshemmede barn
  - 阅 0

  Funksjonshemmede barn har ulike behov når det gjelder strukturen i huset de bor. Feil oppsett eller struktur av et hus kan sette livene til funksjonshemmede barn i fare. Imidlertid kan familier som har lav inntekt og et funksjonshemmet barn som bor h

 • Tilskudd til funksjonshemmede Veterans Tilskudd til funksjonshemmede Veterans
  - 阅 0

  De kvinner og menn i de væpnede styrker vie sitt liv til å hjelpe og beskytte Amerika, og bistå utallige andre rundt om i verden i tider med nød og vanskeligheter. Ofte i linjen av plikt, er disse tapre krigere skadet og har til å møte nye utfordring