Amopage

Bøker om hvordan å dyrke tomater

- Views 0
Advertisement

Bøker om hvordan å dyrke tomater


Ideell for nybegynnere vegetabilsk gartner, tomater er en svært produktiv plante som kan vokse i en rekke måter i store områder og små. Mens omsorg og planting er ofte nøkkelen til en deilig, hjemmelaget tomat, søker ut bøker som tilbyr tips og triks på å dyrke, plante og frø utvalg, jord og høsting ofte gjør forskjellen mellom gode tomater og store.

Hage Tomater

Mike McGrath, tidligere redaktør-in-chief av "Organic Garde" og forfatter av "You Bet Din guide Garden til voksende store tomater: hvordan å vokse gode smaker tomater i enhver Backyard Garden eller Container," gir tips om frø utvalg, voksende medium, og hvordan du kan dyrke tomater vertikalt for best avkastning.

Hvis du er ute etter en all-inclusive, steg-for-steg guide, "The Complete Guide to Growing Tomatoes," av Cherie Everhart bør mer enn dekke dine behov. Denne 288-siders boken inneholder informasjon som spenner fra vanning til å bruke tomat bur, og omtrent alt i mellom. Boken gir også informasjon om valg av planter, velge beholdere og når man skal høste hjemmedyrkede tomater for den beste smaken.

permaculture

Permakultur er definert som å bruke en blanding av planter og husdyr for å lage en selvdrevet økosystem for å produsere jord-vennlige avlinger. Christopher Shein, forfatter av "The Vegegard guide til Permaculture," forklarer hvordan å vokse ikke bare tomater, men også en rekke andre hagegrønnsaker. Han rører på følgesvenn planting, mellomrom, vokser vertikalt og hvorfor permakultur planting er å foretrekke fremfor andre typer hjem hagearbeid.

Linda Woodrow, forfatter av "The Permaculture Home Garden", tar det ett skritt videre ved å forklare hvordan du starter, vedlikeholde og høste tomater i et hjem permakultur hage i mindre områder, inkludert container hagearbeid.

container Tomater

Selv om ikke alle har tilgang til hage plass, Elizabeth Danielson, forfatter av "Growing Tomatoes i Beholdere - en enkel guide for en Bountiful Harvest" forklarer at du ikke trenger hagen plass å ha en hage. Danielson gir praktiske råd for dyrking tomater i containere og dekker alt fra beholder du skal bruke, til jord utvalg og soleksponering.

En annen ressurs full av praktiske råd er "Tomato Container Garde: Den enkle måten å dyrke tomater i en liten plass," av James Paris. Paris forklarer at containere lage perfekte, enkle å administrere mini-hager som er ideelt for å dyrke tomater og andre grønnsaker i hagen. Paris tilbyr også planer om hvordan du kan lage dine egne beholdere.

Companion Planting

Fordi tomater er en populær hjemme hageplante, er det viktig å vite hva som gjør en god grønnsaks seng partner. Forstå vitenskapen om ledsager planting kan gjøre hele forskjellen på en vellykket eller ikke så vellykket hage. Louise Riotte, forfatter av "gulrøtter Kjærlighet Tomater: Secrets of Companion Planting for vellykket Garde," tilbyr en komplett guide på hva du skal plante med tomater og hvorfor. En annen bok med informasjon om måter å naturlig beskytte tomater og andre grønnsaker i hagen fra skadedyr og sykdommer gjennom følgesvenn planting er "Great Hage Companions: A Companion-Planting System for en vakker, kjemisk fri grønnsakshage," av Sally Jean Cunningham.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/boker-om-hvordan-a-dyrke-tomater/ "

相关文章!
 • Hvordan dyrke tomater i en veske Hvordan dyrke tomater i en veske
  - 阅 12

  Her er hvordan å vokse tomater i en pose organisk og i en øko-vennlig, DIY måte. Når voksende tomater i en pose, kan du dyrke tomater uten en hage, enda litt sent i sesongen hvis du begynner med veletablerte frøplanter. De kan sette rett på plenen ut

 • Hvordan dyrke tomater i Sør-Afrika Hvordan dyrke tomater i Sør-Afrika
  - 阅 0

  Tomater elsker varme og solskinn, noe som gjør voksende tomater i solfylte Sør-Afrika til en lek. Sør-Afrikas Klimaet er temperert og mild, men varierer på tvers av regioner. Landets østlige kysten er fuktig og varmt, dens vestlige kysten er mye vind

 • Hvordan dyrke tomater i Sør-California Hvordan dyrke tomater i Sør-California
  - 阅 0

  Voksende tomater (Solanum lycopersicum) i det sørlige California, avhenger av hvor du bor. På grunn av sin geografiske mangfold, hagearbeid i Sør-California spenner over mange klimaer, fra fjell med snørike vintre til kyst subtropiske områder som er