Amopage

Body Butter Vs. Krem

- Views 0
Advertisement

Body Butter Vs. Krem


Når tørr hud trygler for fuktighet, vel vitende om å strekke seg etter en beroligende lotion eller et tykkere body butter kan utgjøre forskjellen mellom leskende og mettende.

Tørr hud

Tørr hud, også kalt tørr hud, er forårsaket når hudcellene mister viktig fuktighet. Dette ofte er forårsaket av tørr varme, som for eksempel en hjemme ovn, og gjentatt fjerning av hudens oljeaktige lipidlag som beskytter huden mot tap av fuktighet. Hyppig vask er ofte en gjerningsmann.

lotion Fordeler

Lotion er en rikelig råvare som finnes i de fleste hjem. Lotions er avhengige av en blanding av olje og vann er bundet sammen ved bruk av et emulgeringsmiddel. Enten det er en fuktighetskrem for å lindre tørr hud eller en medisinert lotion, som Calamine lotion, pleier det å gå på jevnt, absorberer raskt, og etterlater ingen fet hinne.

Body Butter Fordeler

Body butter inkluderer vanligvis tre grunnleggende ingredienser: shea smør, en vegetabilsk olje, og kokos olje eller smør. Det finnes forskjellige typer av kropps smør i tillegg. Du kan velge mellom pisket, smørefrie og enda en bar-type. Den pisket smør inneholder vanligvis bivoks, noe som gjør formelen vanskeligere å absorbere men mer langvarig, mens smørefrie og bar-type er lettere absorbert inn i huden. Kropp Butters er tykkere enn lotion og har en tendens til å etterlate en film på overflaten av huden.

Hvilken du skal velge

Det faktum at de fleste kropp Butters bruke shea smør, en helt naturlig, healing vitamin A krem, gjør dem ideelle for huden skadet av tørrhet, vind eller chapping. En body butter vil gi overlegne, mer langvarig emollients, noe som gjør det valget når den er tørr hud trenger også intens fuktighet og healing. Hvis ekstra fuktighet er alt som er nødvendig, en lettere, mer lett absorberes lotion ville være tilstrekkelig.

Unngå tørr hud

For å unngå tørr hud, kan du kjøre en luftfukter om vinteren, velger lunkent bad og dusj i stedet for varm, unngå tørking såper og kroppsprodukter, spesielt deodorant såper, og holde irriterende stoff av huden. Når det er mulig, velger en duft-fri rengjøringsmiddel for vask.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/body-butter-vs-krem/ "

相关文章!
 • Hjemmelaget Skin Cream Bruke Milk & Butter Hjemmelaget Skin Cream Bruke Milk & Butter
  - 阅 0

  Foruten å spise riktig og trene, en av de beste tingene du kan gjøre for kroppen din er å være snill mot huden din. Du kan ikke bla gjennom et magasin uten å se sider med reklame for de nyeste, mest høyteknologiske hud kremer. Det mange ikke vet er a

 • Trenger du å kjøle pisket krem ​​eller butter Frosting? Trenger du å kjøle pisket krem ​​eller butter Frosting?
  - 阅 0

  Begge pisket krem ​​og smør glasurer legge en velsmakende og dekorative finishen til kaker, cupcakes og cookies. Etter blanding opp en gruppe med begge typer frosting, lagre rester i kjøleskapet for å forhindre svinn. Uten kjøling, kan disse melkebas

 • Slik slår Goat Milk Into Butter Slik slår Goat Milk Into Butter
  - 阅 0

  Goat butter tar lengre tid å lage enn tradisjonelle kumelk smør, som gjør det betydelig dyrere å kjøpe. Hvis du føler deg eventyrlystne, hvorfor ikke prøve deg på å lage din egen kremhvit, tydelig smak geit smør hjemme? Alt du trenger for å komme i g