Amopage

Blomstrende trær for sone 5

- Views 5
Advertisement

Blomstrende trær for sone 5


Den blomstrende trær i sone 5 kan ta pusten fra deg når de begynner å blomstre tidlig på våren etter kjedelig grå av vinteren. De fleste er prøven trær som kan vokse 15 fot til 20 fot i høyden, og legger til skjønnhet og duft til din hage alene eller i grupper. Tenk høyde, skygge toleranse, jord krav og sykdomsresistens når du gjør dine valg slik at du kan få flere år med tilfredshet og glede fra trærne. Du kan sjekke med din lokale planteskole for informasjon om disse spesifikasjonene.

Crab Apple

Økende 10 til 25 fot høy, er den blomstrende krabbe eple verdsatt for blomstrer så tykk de ofte skjule treets lemmer. I duftende nyanser av hvitt, rosa og rødt, er trærne slående enten alene eller i masse beplantning. Sykdom-resistente varianter er felles, samt varianter som ikke bærer frukt.

Blomstrende trær for sone 5


Redbud

En av de tidligste blomstrende trær, Redbuds bokstavelig talt brast med en masse av perle-lignende blomster selv før bladene begynner å vises. En innfødt treet, vil det vokse 10 til 40 fot høy og bred, med blomster i nyanser av lilla til rose.

Blomstrende trær for sone 5


Dogwood

Flere varianter av hardfør blomstring Dogwood er tilgjengelige med både standard og horisontale forgreninger strukturer. De vil nå høyder fra 10 til 25 fot og generelt vokser godt i de fleste godt drenert jord. De flate, dramatiske blomster varierer fra hvit til rosa.

Blomstrende trær for sone 5


Japanese Cherry

Den japanske kirsebær er ornamentale rekke kirsebærtreet og gir en strålende våren show av parfymerte blomster i masser av rosa og hvitt. Den kan vokse til en høyde på ca 20 fot.

Blomstrende trær for sone 5


Magnolia

Våren flower show av en magnolia er uten sidestykke. Gartnere i kaldere soner misunne den spektakulære skjønnheten av en magnolia i landskapet. I sone 4 og under, kan knopper danne før trusselen om frost er forbi, drepe knoppen. Magnoliatre foretrekker anriket, svakt sur jord på et beskyttet sted og generelt når 15 til 20 fot høy.

Blomstrende trær for sone 5


Japansk Tre Lilac

Treet versjon av lilla familien, også kjent som koreansk lilla, produserer grupperte blomstrer med en moskus-aktig duft. Dette avrundet eller ovale prøven kan vokse til 30 fot eller 15 fot som en dverg versjon.

Blomstrende trær for sone 5


PeeGee Hydrangea

En hardfør lille treet med masse preg, er PeeGee hortensia en sommer Bloomer med fantastiske, kremet blomst kjegler. Som høsten nærmer seg, kjegler slå kobber-rose og sist gjennom hele vinteren. Denne pålitelige bloomer kan nå 15 til 20 fot høy og bred.

Blomstrende trær for sone 5


Thorn Cockspur Hawthorn

Hagtorn er kanskje ikke fullt så ettertraktet som pagoda kornell, men det gir den horisontale grasiøse som er enestående i de nordlige grensene for sone 5. Med hvite blomst klynger i juni tåler det tørke og når en høyde på 15 til 20 føtter.

Blomstrende trær for sone 5


Witch Hazel

Vanligvis en busk, trollhassel svisker lett til en tre form ved fjerning av de nedre grener. En sen-høst Bloomer med leggy gule krydderduftende blomster, foretrekker trollhassel en fuktig sur jord, og kan nå 20 til 25 fot høy.

Blomstrende trær for sone 5


Amur Chokecherry

Denne runden-formet treet viser mengder av hvite blomster om våren mot skinnende gyllen bark, som er en viktig grunn for sin dyrking. Amur chokecherry trives i fuktig, godt drenert jord og må beskjæring å opprettholde sin form treet til en høyde på 20 til 30 fot.

Serviceberry

Serviceberry er en innfødt dekorativ treet med rosa-tipped hvite blomstrer om våren som utvikler seg til lilla frukt i høst. Frukten er spiselig for både mennesker og fugler. Serviceberry sprer 15 til 25 fot høy og 10 til 15 fot bred.

Prangende Mountain Ash

Alle fjellet asketrær produsere ubetydelige hvite vårblomster som utvikler store prangende klynger av lys oransje bær fra høsten gjennom vinteren. Ornamentale rekke Sorbus decora vokser til 20 fot.

Blomstrende trær for sone 5


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/blomstrende-traer-for-sone-5/ "

相关文章!
 • Blomstrende Evergreen busker i sone 7 Blomstrende Evergreen busker i sone 7
  - 阅 2

  Hvis du hagearbeid i US Department of Agriculture hardførhet sone 7, som omfatter de fleste av New England og deler av Midtvesten, er du sannsynligvis vokser eviggrønne busker. Selv furu og tilhørende anlegg er de første tingene som kommer til tanken

 • Blomstrende busker i sone 3
  - 阅 2

  Vinterværet som skjer i US Department of Agriculture plante hardførhet sone 3 kan pakke en punch, kreve noen busk å være kaldt hardfør. USDA sone 3 går gjennom stater som Montana, North Dakota, Minnesota og Maine, hvor landscapers har begrenset alter

 • Hvit Blomstrende trær Blooming i mars eller april
  - 阅 1

  Hvis du vil ha blomstrende trær som gir hvite blomster mars, har du noen alternativer. Valgene øke betraktelig hvis du kan vente til april for slike arter å blomstre. Gartner trær med tidlige vårblomster som er i stand til å håndtere de ulike klimaer