Amopage

Bivirkninger av Ginger Ale

- Views 0
Advertisement

Bivirkninger av Ginger Ale


Ingefær er en viktig ingrediens i brus, ingefærøl. For tusenvis av år i kulturer over hele verden, folk brukt ingefær i ulike former som et naturlig middel for mage-relaterte sykdommer, ifølge A-Healthy-Foods.com. Leger ofte anbefaler til pasienter drikker ingefærøl som en kur for kvalme, reisesyke og andre plager som forårsaker en urolig mage. Mens ingefærøl er mest kjent for sine positive helbredende egenskaper, kan den produsere noen negative bivirkninger.

Halsbrann

Ginger ale kan føre til at noen mennesker til å oppleve et mildt tilfelle av halsbrann hvis konsumert i store mengder. Hvis halsbrann vedvarer, er det vanligvis foreslått at folk søker behandling med en over-the-counter syrenøytraliserende.

Oppblåsthet og Gass

Noen mennesker som konsumerer store mengder ingefærøl rapport opplever oppblåsthet og gass. Imidlertid er disse bivirkningene mer vanlig filt av mennesker som bruker ingefær i en pulverform enn som en bestanddel i en leskedrikk. Oppblåsthet og gass forårsaket av ginger ale er mer sannsynlig å komme fra karbonatisering enn ingefær.

Kvalme

En studie utført ved University of Maryland Medical Center funnet pasienter gitt ingefær etter kirurgi for å lindre kvalme og oppkast hadde økt oppkast episoder. Men andre studier ved samme legesenter showet ingefær er en effektiv mage nybygger for folk etter inngrepet, og dermed forskningen er variert.

Tarmsykdommer og gallestein

Det anbefales at personer med tarmsykdommer og gallestein rådføre seg med lege før man spiser ingefærøl og andre produkter med ingefær, som ingefær kan irritere og forverre disse tilstandene.

overflødig blødning

Leger advarer om at ingefærøl, når det inneholder ekte ingefær og ikke ingefær smakstilsetning, kan hindre blodet levrer hos pasienter som gjennomgår kirurgi. Som et resultat, kan det føre til for mye blødning og føre til forlenget utvinning. Av denne grunn, noen lege anbefaler pasienter forbruker ingefær i noen form etter operasjonen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bivirkninger-av-ginger-ale/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Ginger Ale
  - 阅 0

  Akkurat som gjør brød stige og brygge øl, kan du bruke gjæring for å lage din egen ginger ale. Med noen få ingredienser som finnes i supermarkedet og noen verktøy i ditt eget hjem, kan du lære å lage ingefærøl hjemme og smak den til din egen spesiell

 • Om bivirkninger av Ginger
  - 阅 0

  Mange tar ingefær som et alternativ helse supplement, spesielt for sine anerkjente anti-kvalme egenskaper. Bivirkninger av å ta ingefær er relativt sjeldne, og er vanligvis bare sett i svært høye doser. Særlig bør alle som vurderer ingefær kosttilsku

 • Bruker for Ginger Beer Bruker for Ginger Beer
  - 阅 0

  Ginger øl tar mange forskjellige former. Den opprinnelige hjemmelaget variasjon var et produkt av gjæring, med opprinnelse i Storbritannia. De fleste ingefær øl er nå ikke lenger hjemmelaget, men butikken kjøpte, selv om det er mange oppskrifter tilg