Amopage

Bioperine Problems & Farer

- Views 0
Advertisement

Bioperine er en urte supplement som inneholder piperine, et utdrag fra svart pepper som er ansvarlig for pungency av pepper. Piperin har en historie med bruk i tradisjonelle og gamle medisinske teknikker.

Bioperine Problems & Farer

Hvordan piperine Works

Piperine, den viktigste ingrediensen i Bioperine, har blitt rapportert å være en hemmer av legemiddelmetabolisme, noe som betyr at det holder leveren fra umiddelbart bryte ned visse legemidler, og tvinger dem til å bo i kroppen lenger. Dette øker absorpsjonen og effekten av enkelte legemidler og kosttilskudd. Piperine kan hjelpe kroppen mottar mer næringsstoffer fra både narkotika og mat.

Bioperine Problems & Farer

problemer

De vanligste bivirkningene av piperine er gastrointestinale problemer som kvalme, oppkast og diaré. I studier av Bioperine, har disse bivirkningene vært relativt mild. Forbruker store mengder svart pepper kan irritere magen og forårsake halsbrann. Piperin pulver kan være skadelig hvis det kommer i kontakt med øynene, og vil føre til irritasjon. Ved innånding, kan det føre til irritasjon i lungene.

Bioperine Problems & Farer

reproduktive Farer

Ingen langsiktige studier har blitt gjort på mennesker, men en studie på mus gjort på Agharkar Research Institute i Pune, India, viste at piperine kan forstyrre reproduksjons fruktbarhet. Det kan føre til hunnmus å ha mindre kull og forstyrrer produksjonen av sædceller hos hannmus. Dette funnet har blitt kopiert av andre studier. Men det er vanskelig å vite hvordan piperine påvirker menneskelige reproduktive sykluser, som ingen studier på mennesker har sett på Piperin reproduktive effekter.

Bioperine Problems & Farer

Herbal Supplements

Som med alle urte supplement, snakke med en lege om eventuelle interaksjoner mellom som supplement og andre kosttilskudd eller medisiner. Fordi piperine kan påvirke hvordan kroppen bruker og absorberer visse stoffer, kan det være mer sannsynlig å påvirke effekten av andre kosttilskudd eller legemidler. Food and Drug Administration forskrifter for urte kosttilskudd er lettere enn for reseptbelagte legemidler; urte kosttilskudd trenger ikke å være bevist sikker og effektiv før de blir sluppet for salg.

Bioperine Problems & Farer

Ingen langtidsdata

Rådfør deg med en lege for å få hjelp avgjøre om Bioperine er en nyttig og trygg behandling. I korttids studier på mennesker og noen dyrestudier har piperine vist seg å ha minimal sikkerhetsrisiko - men det er vanskelig å vite om lang tids bruk vil ha negativ innvirkning. Hvis du bestemmer deg for å ta Bioperine, bruke det på kort sikt bare inntil videre studier er gjort på sine langsiktige effekter hos mennesker.

Bioperine Problems & Farer

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bioperine-problems-farer/ "

相关文章!
 • Hvordan du løser iPhone Frysing Problemer Hvordan du løser iPhone Frysing Problemer
  - 阅 1

  IPhone er en svært populære mobiltelefon som tilhører gruppen av «smartphones». Når telefonen er i stand til å håndtere en rekke oppgaver godt, brukere tidvis klager over frysing problemer eller glitches med programvaren. Mens frustrerende, det finne

 • Hjelp med økonomiske problemer
  - 阅 0

  I disse dager, ingen ønsker noe mer økonomiske problemer. Det er vanskelig nok med en slumping økonomi og en arbeidsstokk frosset med frykt. Det er vanskelig nok å holde hodet over vannet ber deg å unngå eventuelle helsemessige problemer eller at bil

 • Problemer i Påføring motivasjonsteorier
  - 阅 0

  Denne artikkelen presenterer en ikke-uttømmende redegjørelse for noen problemer i å anvende motivasjonsteorier til de faktiske forholdene på arbeidsplassen. Det bør gi leserne et generelt bilde av noen av de mindre effektive og mer effektive metoder