Amopage

Billige familie ferie ideer

- Views 2
Advertisement

Billige familie ferie ideer


Hvis du planlegger en tur for deg og din familie, sjansene er du arbeider med et budsjett. Hvis du ikke har vært å spare opp og sette penger til side for denne turen, vil du sannsynligvis ønsker å planlegge en rimelig ferie som vil forbli minneverdig, også. Ta hensyn til hvor langt du er villig til å reise for turen og hva været blir.

Biltur

Ta med familien på en biltur. Du trenger ikke å bo på et fancy hotell eller bekymre hotellfasiliteter. Faktisk vil din familie ikke tenke på hotellet i det hele tatt. Planlegge noen viktige destinasjoner - landemerker, berømte naturlige underverk, eller sære områder (som verdens største gummistrikk ball) --- å holde familien engasjert.

Lei en hytte

Finne en rimelig hytte til leie for din familie. Du trenger ikke å bekymre deg for ting å gjøre --- å være så nær naturen vil være nok. På ferie kan du og din familie besøke lokale parker, leie sykler eller bruke din egen å nyte off-road løyper, og nyte grillmat til middag og netter ved peisen med s'mores. Denne turen vil være en mulighet for dere alle til å ta en pause fra teknologi, TV og kontakt med natur og friluftsliv.

den dominikanske republikk

Kjent for å være en av de billigste Caribbean steder å reise til, har den Dominikanske republikk vakre strender og har rikelig med all inclusive resorts å velge mellom. Se etter noen billige feriepakker for familien til en all inclusive resort. De fleste skianlegg inkluderer fasiliteter som windsurfing eller seiling, organiserte nattlige hendelser og åpne barer for de voksne. Sjekk inn med resepsjonsskranke når du kommer og spør om turer rundt øya --- alpinanlegg vil vanligvis gi rabatter på lokale turer og minibusser.

Theme Park

Ta med familien på en temapark ferie. Hvis du velger å besøke Disney, motstå fristelsen til å bo i en av de ekstravagante skianlegg. Det er mange hoteller som ligger noen få miles fra fornøyelsesparkene som vil spare deg massevis av penger. Disse hotellene tilbyr vanligvis planlagt transport til og fra parkene, så vel. Hvis Disney ikke er din stil, planlegge en to dagers tur til et badeland eller berg og dalbane park. Noen alternativer inkluderer Six Flags beliggenhet, Dorney Park, og Busch Gardens. Ved å dele din park besøk i to dager, vil du ikke trenger å skynde og du kan nyte parkene uten stress.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/billige-familie-ferie-ideer/ "

相关文章!
 • Hvordan nyte en billig familie ferie på Panama City Beach Hvordan nyte en billig familie ferie på Panama City Beach
  - 阅 0

  Panama City, Florida har en av de aller fineste strendene i verden. Sukkerholdige-hvit sand og klart smaragdgrønne vann er til for å nytes i et vennlig samfunn med god mat! Med noen nøye planlegging, kan din familie nyte en fantastisk strand ferie, u

 • Hvordan nyte en familie ferie med en Teen Hvordan nyte en familie ferie med en Teen
  - 阅 0

  For mange tenåringer, tanken på en familie ferie - tilbringer 24/7 med halt foreldre og irriterende søsken - er beslektet med tortur. Andre liker ideen om en ferie, men fortvil du vil plukke kjedelige steder og aktiviteter. Hvis du har bestemt at fam

 • Billige Familie Spring Break ferier Billige Familie Spring Break ferier
  - 阅 0

  Spring break er et godt tidspunkt for en familie ferie. Barn er borte fra skolen og familier er klar til å riste av vinteren doldrums. Å tilfredsstille et behov for å reise, men på et budsjett kan være en utfordring, og noen ganger betyr å ta familie