Amopage

Bil repossession Prosedyrer

- Views 14
Advertisement

Långivere Forsøk å samle

I de første stadiene av et kjøretøy repossession, långivere har en tendens til å nå ut til de som låner til å arbeide ut noen form for betalingsordningen. Den repossession prosedyren koster en betydelig mengde tid og penger for långivere, så mange banker er ivrige etter å unngå prosessen ved å etablere catch-up planer og utvidelser med sine skyldnere. Ifølge NoLo.com, en juridisk rådgivning nettside, kan långivere tillate låntakere å gå glipp av ett eller to betalinger uten formell repossession handlinger. Den juridiske rådgiver fortsetter med å gjenta at långivere kan trene en rekke ordninger for låntakere å unngå dyre repossession prosessen.

Långivere kontrakt ut repossession

Få långivere faktisk gjennomføre bil repossessions på egenhånd. I stedet, de fleste långivere kontrakt ut arbeidet med å trente repossession spesialister. Disse spesialistene kjenner lokale bestemmelser angående repossession av biler og samarbeider tett med lensmannen og politi for å sikre en jevn og problemfri prosedyre. Når en utlåner kontakter repossession agenter, gir finansinstitusjonen en kopi av alle nødvendige papirer, en nøkkel til bilen og, når det er mulig, informasjon om hvor kjøretøyet kan være plassert. Repossession agenten deretter varsler lokalt politi at han er i ferd med å lage en repossession, lokaliserer han så bilen og enten slep eller driver den bort.

Repossession Agenter Fjern personlige gjenstander

Når en bil har blitt overtatt, repossession agenten varsler utlåner som i sin tur varsler låner. I de fleste stater, repossession agenter fjerne alle personlige, nonattached elementer fra repossessed kjøretøy, som for eksempel solbriller, CDer eller klær. Installerte tilbehør som CD-spillere, subwoofere og alarmsystemer er betraktet som en del av bilen og igjen på plass. Dersom låntaker kontakter repossession agent, kan han være i stand til å hente sine eiendeler; ellers, beholder repossession agenten eiendeler for en periode spesifisert av statlige og lokale bestemmelser før du kaster dem.

Långiver selger kjøretøyet

Etter et kjøretøy har blitt overtatt og returnert til utlåner begynner utlåner avvikling. Den nøyaktige prosessen for å selge en repossessed bil varierer fra utlåner til utlåner, men små långivere kan forsøke å selge bilen selv mens større långivere med et høyere volum av repossessions kan bare sende bilen til auksjonen. Når bilen selger, repossession, salg og auksjon avgifter er trukket fra den gjenværende balansen skyldte på bilen. Dersom brakt inn av bilens salgssummen er ikke nok til å tilbakebetale hele utestående gjeld, som låner vanligvis ansvarlig for å betale tilbake det resterende beløpet (selv om han ikke lenger er i besittelse av bilen).

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bil-repossession-prosedyrer/ "

相关文章!
 • Bil repossession Process
  - 阅 2

  I dagens vanskelige økonomi, er mange mennesker finner det vanskelig å få endene til å møtes. Dette resulterer i mer foreclosures og bil repossessions enn normalt skje, som folk rett og slett ikke har råd til å betale for selv disse nødvendigheter. B

 • Mississippi bil repossession lover Mississippi bil repossession lover
  - 阅 2

  Som de fleste stater, har Mississippi vedtok Uniform Commercial Code i sine lover som regulerer sikret transaksjoner. En sikret transaksjon oppstår når en kreditor gjør at en kjøper til å låne penger til å kjøpe et stort element, for eksempel en bil.

 • Hva skjer etter bil repossession? Hva skjer etter bil repossession?
  - 阅 3

  Bil repossession skjer når en person misligholder sin bil lån ved å ikke betale for mer enn to måneder. Finansinstitusjon eller långiver sender ut ansatte eller innleid firma til å ta bilen tilbake i stedet for betaling for lånet. Hvis bilen din er o