Amopage

Betyr tørke klær bli kvitt veggedyr?

- Views 3
Advertisement

Betyr tørke klær bli kvitt veggedyr?


Tørking av klær bidrar til å bli kvitt bedbugs, men ikke eliminere Veggedyr infestations fra boliger eller bygninger. Men å plassere klær og puter i en varm tørketrommel er en godt skritt i en mangefasettert tilnærming til å bli kvitt bedbugs. Varmen i en tørketrommel i én time dreper veggdyr og Veggedyr egg, ifølge Cornell University, men en profesjonell Exterminator vil fortsatt trenger å behandle hjemmet.

Temperatur

University of Florida sier at veggdyr utsatt for 113 grader Fahrenheit dø. Tørketromler kan få denne varme, drepe veggedyr og ikke skade elementer. Hvis tørketrommelen når temperaturer rundt 115 F, da elementer trenger bare å være i tørketrommelen i ca 15 minutter i stedet for en hel time. Cornell University anbefaler at alle klær og tekstiler i en koffert plasseres umiddelbart i en tørketrommel etter retur fra et hotell eller motell. Men hvis folk ikke har tilgang til tørketromler, ved hjelp av en vaskemaskin satt til å varme bør også drepe veggedyr.

Betydning

Profesjonelle felle, også kalt pest management fagpersoner, anbefaler hvitvasking klær, sengetøy, gardiner, små puter, maskinvaskbare sko og utstoppede dyr før de kommer til å behandle et hjem. De anbefaler også å rydde rom for å gjøre færre steder for veggdyr å skjule; støvsuging gulv og gulvlister. Legg alle hvitvaskede elementer i lukkbare plastposer slik at veggdyr kan ikke komme inn i dem og skjule. Ved å gjøre alt dette, vil insektspray har best sjanse til å komme i kontakt med veggdyr og drepe dem.

Advarsel

Selv om varmen dreper veggdyr gjemmer seg i klær, sengetøy eller andre elementer som er plassert i en tørketrommel, kan det ikke drepe veggedyr gjemmer seg i andre steder i hjemmet. Veggdyr kjøre raskt fra forstyrrede elementer og deres nære-flat kropper gjør dem i stand til å gjemme seg i svært smale sprekker i vegger, møbler, rammer, stikkontakter og madrasser. En pest ledelse profesjonelle spray områder der de rester veggdyr skjule. Ofte to behandlinger er nødvendig for å drepe eventuelle nyklekte bedbugs.

misforståelse

Plassere elementer som antas å veggdyr i svarte plastsekker og sette dem ute i sollys er tenkt å drepe bedbugs, men ikke nok varme genereres for å drepe dem, ifølge Cornell University. Hele innholdet i posen ville trenge for å komme over 113 F og bare enkelte deler av sekken kan bli så varmt. Alle bedbugs trenger å gjøre er å flytte til de kjøligere flekker å overleve. En vaskemaskin og tørketrommel er langt mer effektive.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/betyr-torke-klaer-bli-kvitt-veggedyr/ "

相关文章!
 • Hvordan bli kvitt veggedyr uten profesjonell hjelp Hvordan bli kvitt veggedyr uten profesjonell hjelp
  - 阅 3

  Veggedyr er små insekter som kan leve omtrent hvor som helst, for eksempel i hoteller, forretninger kontorer, leiligheter og sykehus. Veggdyr kan infisere et hjem ved å reise på klær fra ett sted til et annet, eller gjennomgå gjennom sprekker i ditt

 • Hvordan bli kvitt veggedyr i klær
  - 阅 14

  Veggdyr lett søke ikke bare en seng, men andre elementer i soverommet og rundt hjemmet - dette inkluderer klær. Bli kvitt veggdyr i hjemmet er en multi-trinns prosess, som krever årvåkenhet. Siden klær kan gi fristed for skadedyr, er det viktig å beh

 • Hvordan bli kvitt veggedyr i Hair Hvordan bli kvitt veggedyr i Hair
  - 阅 10

  Bed bugs ofte gjør sitt hjem i mørke områder under sengen madrasser eller i boks våren og seng ramme. Hvis du finner seng bugs i håret ditt, kan du ha dem som bor i din seng eller i klærne. Det er viktig å bli kvitt bed bugs i håret ditt så snart som