Amopage

Betyr å gjøre push-ups eller crunches før en kjører brenne mer kalorier?

- Views 0
Advertisement

Betyr å gjøre push-ups eller crunches før en kjører brenne mer kalorier?


Løping er en av de mest effektive måter å brenne kalorier for å utvikle en slank, sunn kropp, og legge denne enkle øvelsen til trening diett kan gi utallige fordeler. Kroppsvekt øvelser som pushups og crunches er ideelle måter å bygge muskler, spesielt hvis du liker å jobbe ut hjemme, men i de fleste tilfeller vil de ikke hjelpe deg å forbrenne mer kalorier i løpet av løpeturen.

Pushups og Crunches

Hvis du er engstelig for å bygge din pectorals gjennom pushups og magemusklene gjennom crunches, innlemme hver øvelse i treningen rutine. Du trenger ikke å utføre disse øvelsene før løpeturen; folk ofte utføre aerobic øvelser og styrke-øvelser på ulike dager. Hver øvelse er ideelt fordi det ikke krever noe utstyr, noe som gjør det praktisk og allsidig. Når grunnleggende pushups og crunches føle seg altfor lett, øke utfordringen ved å utføre clap pushups og vektet crunches.

Antall forbrenning

Uansett hvorfor du ønsker å forbrenne kalorier, kan driften være svaret. Kjører brenner kalorier på en høy rente, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å prøve å øke denne hastigheten ved å gjøre forhånds kjøre øvelser. Hastigheten på sikt spiller en nøkkelrolle i å bestemme kalorier du forbrenner. En 155-pound person vil forbrenne 298 kalorier i en 30-minutters kjøre på 5 km / h, 372 kalorier i en 30-minutters kjøre 6 km / h og 409 kalorier i en 30-minutters kjøre på 6,7 km / h, ifølge Harvard Medical School.

Styrke-trening Betraktninger

Selv om en rask sett med pushups eller crunches før du løper ikke vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier under kjøringen, til langvarig engasjement for styrketrening bygge en mer muskuløs kropp kan etter hvert spille en rolle i hastigheten på å brenne kalorier. WeightLossResources.co.uk bemerker regelmessig styrketrening kan øke basal metabolic rate med opp til 15 prosent, og for hver ekstra pund av muskel på kroppen din, vil du brenne rundt 50 mer kalorier per dag.

Pre-Run Stretching

I stedet for å bekymre seg om å bygge muskler før løpeturen, tilbringe tid stretching for å unngå skader. "Runners World" magazine anbefaler dynamiske strekninger før aerobic trening. Denne type av strekningen, som har raske bevegelser for å varme opp musklene og øke hjertefrekvensen og kjernetemperatur, er en kontrast til de statiske mer avslappende, post-run strekninger du vil gjøre etterpå. Typiske pre-run dynamiske strekninger for å legge til rutine består av 10 representanter hver av vandre lunges, leg heiser og rumpe spark.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/betyr-a-gjore-push-ups-eller-crunches-for-en-kjorer-brenne-mer-kalorier/ "

相关文章!
 • Hvordan få styrke til å gjøre push-ups Hvordan få styrke til å gjøre push-ups
  - 阅 0

  Den allsidige push-up øvelsen fungerer brystet, skuldre og armer. Fordi du må holde mageområdet tett gjennom hele bevegelsen, det gir også musklene kjernen en effektiv treningsøkt. I motsetning til brystet-presse maskiner, vil gjøre push-ups gir deg

 • Er det trygt å gjøre push-ups hver dag? Er det trygt å gjøre push-ups hver dag?
  - 阅 0

  En push up rutine er en av de beste naturlige øvelsene en person kan gjøre for å for styrketrening, symmetri, balanse, utholdenhet, definisjon og for å øke metabolismen. Noen av de sterkeste overkropp i mange treningssentre ble bygget ved å gjøre pus

 • Hvordan gjøre push-ups uten å skade håndleddene Hvordan gjøre push-ups uten å skade håndleddene
  - 阅 1

  Trenere og leger er enige om at riktig utført push-ups - med kroppen din holdes rett når den beveger seg opp og ned - er stor for overkroppen styrke. Men ved å gjøre push-ups med hendene flatt på gulvet, kan du pålegge overdrevent press på håndledden