Amopage

Betydning av en Residuary Estate

- Views 0
Advertisement

Betydning av en Residuary Estate


En residuary eiendom er et juridisk begrep som refererer til all eiendom av en avdød person som ikke er spesifikt testamentert til en arving under en vilje eller annen eiendom planlegging dokumentet. I utgangspunktet er det residuary eiendom en eiendom som ikke var særskilt identifisert i eiendom planlegging dokumentet.

Spesifikke og generelle bequests

En arv, eller tilfalle, er en gave gjort under en eiendom planlegging dokument, for eksempel en siste vilje og testamente. En arv kan være så spesifikk som "Jeg gir min giftering til min eldste datter" eller som generelt som "Jeg gir alle mine fysiske eiendeler til min eldste datter."

skifterett

Når en person går bort, må alle vedkommendes eiendom kompileres, katalogisert og distribuert til en overlevende arving eller arvinger. I de fleste tilfeller er dette juridisk prosess som kalles tinglysing skjer under tilsyn av en skifteretten dommer. Alle avdødes eiendom som eies på tidspunktet for dødsfallet er referert til som avdødes eiendom.

residuary

Det første som skjer i tinglysing er at enhver eiendom nevnt i et bestemt arv blir overført ut av boet og den rettmessige arving. Tross alt testamenterte eiendommen har blitt distribuert, er de resterende eiendom i boet referert til som residuary eiendom. Den residuary eiendom er i hovedsak de left eiendommen etter all spesifikt identifisert eiendommen har blitt gitt ut av boet.

Generelt Bequest

De fleste testamenter gi en generell arv klausul knyttet til residuary eiendom. For eksempel kan den vil gi som "Jeg gir mitt residuary eiendom til min gjenlevende ektefelle." Ofte en vilje fungerer i tandem med en levende tillit, som er en egen juridisk eiendom planlegging dokumentet. Noen testamenter direkte residuary eiendom skal overføres over til levende tillit. Den levende tillit inneholder så spesifikke instruksjoner om hvordan, når og til hvem tilliten eiendom skal overføres til en eller flere arvinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/betydning-av-en-residuary-estate/ "

相关文章!
 • Juridisk prosessen med å få arv til Will Mottakere Juridisk prosessen med å få arv til Will Mottakere
  - 阅 0

  Bare sjelden er settling en eiendom en enkel, grei sak. Regler for fordeling av testamentariske gaver på slutten av skifteretten prosessen kan avhenge av flere faktorer, blant annet de nøyaktige vilkårene for den avdødes vilje, samt enkelte statlige

 • Kan en fullbyrder utbetale midler av en Estate Mens eiendom er fortsatt i skifte? Kan en fullbyrder utbetale midler av en Estate Mens eiendom er fortsatt i skifte?
  - 阅 0

  Utøver av en eiendom har et stort ansvar. Hun må samle den avdødes eiendeler og beskytte dem under Skifte prosessen, og hun må varsle avdødes kreditorer om hans død, så de kan gjøre krav om betaling. Hun har makt til å avvise påstander om hun ikke tr

 • Hvordan å danne et aksjeselskap som en real estate investor Hvordan å danne et aksjeselskap som en real estate investor
  - 阅 0

  Investering i fast eiendom kan være en veldig givende oppgave, men det er mange potensielle risikoer og snublesteiner underveis, ikke minst som inkluderer beskatning og ansvar. For å sikre seg mot disse risikoene, mange eiendomsmegling investorer vel