Amopage

Betongdekke Sel for gulv som Sweat

- Views 0
Advertisement

Betongdekke Sel for gulv som Sweat


Svetting betonggulv er et problem i områder med høy fuktighet finner sted eller hvor det er lite luftstrøm. Svette gulv produserer fuktighet på overflaten, noe som kan være vanskelig å bli kvitt, og skadelig for rommet. For mye fuktighet på gulvet kan utvikle mugg problemer eller skade omkringliggende materialer. Det er flere metoder du kan bruke for å minimere gulvet svette problemer, inkludert bruk av ulike typer selfangere.

maling tetting

Maling selfangere er nyttig fordi du kan bruke dem på et betonggulv som allerede er installert og alderen. Mens du har fortsatt å vaske gulvet i forberedelse nøye, trenger du ikke å bruke sealer ved legging av betong eller umiddelbart etterpå. Dette gjør det enklere å løse et svette problem som har bare så vidt begynt, eller ble nylig lagt merke til. Tetningsmidler arbeidet mye som maling: du bruker dem med rull eller pensel og la dem tørke. De holder fuktighet fra å passere hele veien opp gjennom konkrete og minimere svette problemer.

herding Forbindelser

Herde forbindelser er en annen type sealer som må anvendes når betongen fremdeles herding - med andre ord, når det ikke er helt tørt. Svetting problemer kan være avhengig av hvilken type betong som benyttes, blant annet hvor porøs og konsistent det er. Herding forbindelser belegge overflaten av betongen og hjelpe den størkne på riktig måte. En godt herdet betong overflaten er mer tett og har færre svette problemer enn dårlig lagt betong. På nedsiden, må du bruke herdeforbindelsen når du installerer betongen.

damp barrierer

Fuktbarrierer er lignende tetningsmidler herding forbindelser ved at de må installeres på det tidspunkt da betongen, som legges (eller før det, faktisk), men de er ikke flytende lakk. I stedet er en dampsperre et tettende sjikt av plast som er plassert under betongen. Dette har både fordeler og ulemper. Den forhindrer fuktighet fra å stige opp fra bakken og suger inn i betongen, og fortsetter problemet. Men på ulemper, gjør det også vanskeligere for luften å passere gjennom betongen, dispergerende sin fuktighet. Semi-permeable fuktsperrer fungere best.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/betongdekke-sel-for-gulv-som-sweat/ "

相关文章!
 • Hvordan kan et gulv Loom arbeid? Hvordan kan et gulv Loom arbeid?
  - 阅 1

  Selv om stoffer som kan dateres til begynnelsen av menneskelig sivilisasjon ikke lenger eksisterer, forskere er sikre på at veving har eksistert i århundrer. Utviklet i samarbeid med kurv-making, de tidligste vevstoler hengt vertikalt fra tre grener.

 • Hvordan ta vare på furu gulv Hvordan ta vare på furu gulv
  - 阅 0

  Furu gulv er myke tregulv som vanligvis kommer i planker bredere enn andre tregulv. Furuskog har en vakker korn som går godt sammen med gamle hus og nye boliger likt. Den mest populære furu gulv kalles "kjerneved av furu," som har en vridd, men

 • Hvorfor er det Porselen Gulv Fliser Popping? Hvorfor er det Porselen Gulv Fliser Popping?
  - 阅 0

  Porselen gulv flis representerer en stor investering, og når flisene begynner dukker opp, vil du beskytte den investeringen. Før du starter et gjør-det-selv-reparasjon prosjekt på porselen gulvfliser, ta kontakt med en profesjonell for en grundig ins