Amopage

Best håndtak Hvit Skap

- Views 0
Advertisement

Best håndtak Hvit Skap


Hvite skap er staude i moderne kjøkken. Dør stiler, utførelser og tonale effekter kan komme og gå, men hvitt er alltid rett. Imidlertid kan maskinvaren du velger for dine spesielle hvite skap ikke være. Vær nøye med å velge knotter og trekker som vil bidra til å beskytte den vakre hvite skap og også fullføre utseendet du ønsker å oppnå.

Størrelse

Vurdere størrelsen på maskinvare som brukes til å åpne dører og skuffer, spesielt hvis husstandsmedlemmer har en tendens til ikke å vaske hendene før nå for noe innenfor. Naturlig hud olje, håndkrem, skitt, mat og fett raskt beis hvit finish. Bruk enkle å gripe knotter og trekker som er store nok til å hindre berøre den uberørte overflaten av skap. Rense dem vil kreve mye mindre innsats hvis maskinvaren mottar mer håndtering enn skapene selv.

Stil

Glatt hvit skapdører og skuffefronter med ingen millwork eller andre detaljer samtale for enkel maskinvare. For en utilitaristisk eller minimalistisk stil, velger slanke design som glatte knotter eller tube-formet håndtak. Mindre moderne og mer dekorative maskinvare ser riktig på panelte dører. Velg malt porselen eller etset metall knotter eller trekker. Dører med kurvetoppfeltene viser en fransk innflytelse og kan stilistisk støtte støpt metall maskinvare i svært utsmykkede mønstre. Hvis hvite skap er glasert eller antikke, ville en antikk reproduksjon stil være en god match.

Farge eller Finish

Cabinet maskinvare farge skal koordinere med annen maskinvare på kjøkkenet. Men det trenger ikke å matche nøyaktig. Tenk i form av varme versus kule farger. Hvis varmen av skinnende messing er til stede ellers i kjøkkenet, vil en varm bronse eller en antikk messing overflate koordinere godt med det. Hvis man anvender område kule av rustfritt stål eller børstet nikkel, vil en av dem koordinere med krom eller sølv. Hvitt er nøytral, så hvitt porselen eller shabby-chic hvitmalte knotter vil koordinere med noe metall finish.

Posisjon

Plasser kabinett maskinvare for å imøtekomme den naturlige måten at mennesker gripe og trekke eller svinge åpne skuffer eller dører. Hvis du plasserer knotter eller trekker i områder som skaper en ubalanse i vekten av en dør eller skuff, vil brukeren føle klosset i å prøve å åpne den, noe som kan resultere i at brukeren gripe tak i kanten av døren eller skuff å åpne den i stedet . En grunn til at vertikal trekker sentrert på skapdører i 1970 ikke opprettholde populariteten er fordi de var vanskelig og ubehagelig å bruke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/best-handtak-hvit-skap/ "

相关文章!
 • Kjøkken ideer med hvite skap og svart granitt Kjøkken ideer med hvite skap og svart granitt
  - 阅 0

  Svart og hvitt er en nøytral kombinasjon, noe som gjør det til et ideelt bakteppe for et kjøkken der fargene skifter hele tiden som ulike matvarer vises, tilberedt og servert. Hvite skap og sort granitt benke formidle grunnleggende renslighet og orde

 • Hvor å Endre hvite skap til Stained
  - 阅 1

  Endre hvite skap til farget skap er et tidkrevende prosjekt som krever utholdenhet og oppmerksomhet på detaljer. Uansett hvilken farge skap er malt, den mest utfordrende delen av jobben er å fjerne malingen helt fra treet. Det er kommersielt tilgjeng

 • Hva Colors of Floor Tile ser best med hvite skap?
  - 阅 0

  Hvite skap tilby et inspirerende utvalg av muligheter for en flislagt gulv. Hvitt er den ultimate nøytral, men subtile variasjoner i den grunnleggende fargetone har store forskjeller i effekt. Varm hvit fremkaller en glød, i likhet med sterkt sollys,