Amopage

Best flersidig Skannere

- Views 1
Advertisement

Best flersidig Skannere


En god flersidig skanner kan bidra drastisk redusere papir rot i din bedrift eller hjemmekontor. Disse skannerne kan du lage digitale kopier av alle dine fakturaer, kvitteringer, visittkort og filer. Men hva er de beste flersidige skannere, og hvilke maskiner bør du unngå? Start med å finne ut dine behov, din plass bekymringer, og hvor mye du vil bruke.

Hva slags skanner trenger du?

Hvis du jobber hjemmefra eller et lite kontor, er det sannsynlig at du ikke trenger en stor scanner. En relativt billig ensidig flersidig skanner med en 20-siders selv mating vil møte dine behov, så det får plass på skrivebordet eller en hylle og kan behandle et lite antall dokumenter om gangen.

Hvis du trenger å skanne en rekke dokumenter, eller hvis du jobber i et travelt kontor som rutinemessig konverterer papirene til elektroniske filer, investere i en større tosidige flersidig skanner som kan selv mate mer enn 20 sider.

Best flersidig Skannere


Hva kan du råd?

Kompakte skrivebordsskannere starter på $ 50, og avhengig av bildekvalitet og oppløsning, kan gå opp til $ 1000. De fleste kvalitet tosidige skrivebordsskannere starter på rundt $ 300,00. Større duplex skannere kan variere i pris fra $ 200 til $ 3000. Forvent å betale rundt $ 440,00 for en modell kritiker roste og pålitelig.

Best flersidig Skannere


Anbefalt Fler Skannere (By Price)

NeatDesk Scanner (Fra $ 330.00)

Den Neat Selskapets NeatDesk Scanner kan skanne opptil 50 enkeltsidige dokumenter, og den kommer med medfølgende programvare som lar deg sende skannede filer til Excel, eller lagre dem som tekstfiler som du kan redigere. Noen brukere har rapportert problemer med papirmatingssystemet og virksomheten kortleser. Disse feilene må rettes manuelt.

Kodak Scanmate i1120 (Fra $ 360.00)

Denne lette (6 pounds) dobbeltsidig skanner fra Kodak kan skanne opptil 1000 sider per dag, inkludert dokumenter så store som 8,5 inches med 34 inches. Den kommer også med en medfølgende programvare fil katalog, og lar deg lagre filer med JPEG, PDF, TFF og RTF utvidelser. UK kunde Simon Williams har identifisert noen problemer med papir lasting, men ellers de fleste anmeldere tyder på at denne maskinen er verdt prisen.

Fujitsu ScanSnap S510 Scanner ($ 440.00)

Med sin tosidige 18 sider per minutt scan rate, kan Fujitsu ScanSnap håndtere både høyt volum og små jobber, som å skanne visittkort på flere språk. Denne skanneren har blitt rost for sin hurtighet, høy bildekvalitet og pålitelighet, og dens smertefri papirmatingssystem.

Xerox DocuMate 152 ($ 470 med en $ 30-post i produsentens rabatt)

Den DocuMate fra Xerox tilbyr noen av de samme funksjonene som andre skrivebordsskannere, slik som en kompakt størrelse, "one touch" fil-save knapper, og en medfølgende programvarepakke. Men i henhold til kundens vurderinger på TestGeek.com, rengjøring og vedlikehold denne maskinen kan være dyrt; ADF puteenheten må skiftes ut en gang i året, som koster rundt $ 99.

Best flersidig Skannere


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/best-flersidig-skannere/ "

相关文章!
 • How to Program trunked Frekvenser på skannere
  - 阅 0

  Noen krise skannere er i stand til å bruke bagasjerommet skanneteknologi. Trunk skanning kan du ikke bare lytte til vanlige nøds sendinger, men også lytte til spesielle kanaler som åpnes under store arrangementer for å la krisepersonell til å kommuni

 • Slik sletter du en side i et flersidig PDF-dokument i Adobe Reader Slik sletter du en side i et flersidig PDF-dokument i Adobe Reader
  - 阅 0

  PDF-dokumenter blir ofte brukt til å dele informasjon. Mange bedrifts og hjemmedatamaskiner er i stand til å åpne og vise filer som er lagret i PDF-format. Disse dokumentene er laget ved hjelp av programmet Adobe Reader. Dette programmet er også ofte

 • DIY Holde kredittkort trygt i lommeboken fra skannere DIY Holde kredittkort trygt i lommeboken fra skannere
  - 阅 0

  Mange kredittkort bruker radiofrekvensidentifikasjonsteknologi. Denne teknologien overfører trådløst kredittkortinformasjon til leseren, som lar deg bare kjøre kortet over leseren i stedet for swiping. Mens det kan spare deg for tid, denne teknologie