Amopage

Besøksforbud Vs. Adgang forbudt

- Views 0
Advertisement

Besøksforbud Vs. Adgang forbudt


Hvis du er i frykt for død eller skade i hendene på noen som fortsatt kontakt gjør at du føler deg ukomfortabel, kan du begjære retten for besøksforbud eller ingen adgang pålegg mot den personen.

Besøksforbud

Mens besøksforbud kan kreve en saksøkt for å holde en viss avstand fra og stoppe enhver og all kontakt med saksøker, er de ikke saker av strafferetten. Men hvis en saksøkt ser bort ordren, kan saksøker ha henne advokat fil anklager om forakt mot ham. Dersom dommeren avgjør at en overtredelse har funnet sted, kan han enten incarcerate tiltalte eller ilegge en bot mot ham.

No-Trespassing Bestill

Det eneste formålet med en no-adgang forbudt for er å holde en saksøkt fra adgang forbudt på saksøkers personlige eiendom. Men i tilfelle av en innenlandsk tvist, en ektefelle kan ikke filen for en no-adgang forbudt for mot den andre. En nabo, eller noen som ikke er relatert til familien, må få tak i den. Dersom saksøkeren blir trakassert mens på jobb, kan arbeidsgiver sende inn en no-troløshet ordre mot gjerningsmannen.

Varighet av tilbakeholdende bestillinger

Det er tre typer av besøksforbud. En nødsituasjon besøksforbud er en som skiller tiltalte fra offeret på scenen av eller umiddelbart etter en vold samtale. Det er effektivt for omtrent en uke etter hendelsen inntreffer. En midlertidig påbud kan så arkiveres og er vanligvis virksomme i mindre enn en måned. Det er utstedt for å gi beskyttelse for offeret til en formell høring kan holdes for å avgjøre utstedelse av en permanent orden.

1994 Vold mot kvinner Act

1994 Vold mot kvinner Act krever at hver bestilling som er retten utstedt av en stat for å beskytte et offer gis "full tro og kreditt" av domstolene i de resterende 48 stater. Dette betyr at ordrene ha den samme virkning og effekt som i den utstedende tilstand.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/besoksforbud-vs-adgang-forbudt/ "

相关文章!
 • Kansas adgang forbudt Laws Kansas adgang forbudt Laws
  - 阅 0

  Kansas skyld vedtekter finnes i kapittel 21, del II av den lovgivende håndbok. Trespass lov gjelder for både innbyggere og eiendom. Criminal overtredelse håndteres av politi, lensmenn eller park rangers. Civil skyld lover krever at et land eller eien

 • Adgang forbudt Lover & Straff i Kansas Adgang forbudt Lover & Straff i Kansas
  - 阅 0

  Det er mot loven i alle stater til skyld på privat eiendom uten eierens tillatelse eller uten å ha en offisiell grunn. Det finnes to typer av skyld: straffesaker og sivile. Polititjenestemenn, sheriffer eller park rangers håndheve kriminelle adgang f

 • Hva skjer hvis du Ulovlig Take Down Adgang forbudt skilt? Hva skjer hvis du Ulovlig Take Down Adgang forbudt skilt?
  - 阅 0

  Ulovlig fjerning av ingen adgang forbudt skilt kan ha betydelige juridiske konsekvenser. Ofte kan enkeltpersoner har konflikter over grenselinjene deres eiendom, og kan fjerne skiltene i god tro. I andre tilfeller kan fjerne skiltene være et forsøk p