Amopage

Beskrivelse av en PH Meter

- Views 0
Advertisement

Beskrivelse av en PH Meter


En pH-meter er en elektronisk enhet som brukes i laboratorier for å måle hvor sur eller basisk en væske er. En sonde er plassert i en væske, og den genererer en elektrisk spenning som omdannes til en logaritmisk pH-avlesning. PH-skalaen serien er 1-14.

komponenter

En pH-måler består av en sonde eller elektrode, og en elektronisk måler som viser pH-måling. Elektroden er vanligvis dekket av glass.

typer

Det finnes flere typer av pH-meter inkludert bærbare pH-meter, stasjonære pH-meter, in-line pH-meter og pH-penner.

Bruker

Portable pH-meter og pH-penner er for hjemmebruk eller for felttesting. Benk toppen pH meter brukes i laboratorier og klasserom. De er mer nøyaktig enn bærbare eller pH-penner. In-line pH-meter inkludere pH-sendere, kontrollere og analyseutstyr. De brukes i en industriell setting og har individualisert funksjoner.

Funksjon

PH-sendere ta en pH-måling og sende det til en opptaker. En pH-kontroller tar en pH-avlesning, og basert på parametrene, styrer prosessene via releer. En pH analysator kombinerer funksjon av sendere og kontrollere.

applikasjoner

En pH meter sjekker vannkvaliteten, melkekvalitet, jord tilstand, industrielle prosesser og er brukt i vinproduksjon og øl-making.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/beskrivelse-av-en-ph-meter/ "

相关文章!
 • Hva er en meta beskrivelse? Hva er en meta beskrivelse?
  - 阅 0

  Når søkemotorer finne ditt nettsted og liste det blant sine resultater, gir meta beskrivelse søkemotoren med et kort sammendrag av innholdet på siden din. Nye besøkende kan fastslå basert på disse ordene om din nettside er den som de leter. Skrive Me

 • 5 vanlige Eksempler på Meta Tag bruk
  - 阅 0

  En meta-tag er en streng med HTML-kode som inneholder informasjon som er spesifikk for en webside. Metakoder er ikke synlige for besøkende, med mindre besøkende viser siden kildekoden; kan imidlertid metakoder hjelpe innvirkning hvordan Web søkemotor

 • Hvordan tvinge Google til å bruke en meta beskrivelse Hvordan tvinge Google til å bruke en meta beskrivelse
  - 阅 1

  Googles søkemotor gjennomgår og indekserer millioner av websider hver uke. Det lagrer informasjon og data om hver side i en online cache. Google omfatter vanligvis opplysningene i "description" metatags i overskriften delen av nettsiden som besk