Amopage

Belysning for et Sea Anemone

- Views 0
Advertisement

Belysning for et Sea Anemone


En rev tank oppsett er ikke komplett uten sjøanemoner og klovnefisk å leve mellom deres gelélignende tentakler. Vellykket holde anemoner i tanker krever samsvarbelysningssystemet med arten.

Lys er viktig

Sjøanemone vev er fylt med zooanthellae alger. Algene bruke lys for fotosyntesen, skaper oksygen og mat for anemone. Uten tilstrekkelig lys, vil algene blir hvit og til slutt anemoner vil dø.

Standard Reef Lighting

Høy utgang (HO) og svært høye utgang (VHO) lysrør varierer mellom 20 til 160 watt, og blir ofte brukt i standard rev oppsett, hvor 4 til 10 watt pr liter er nødvendig. Egnet for anemoner som krever lave til middels lysnivåer som Stichodactyla haddoni (teppe) og Entacmaea quadricolor (bubble-tip) varianter.

Belysning for et Sea Anemone


Metal Halide Lighting

Metallhalogen pærer varierer mellom 175 til 1000 watt og er anbefalt for anemoner som trenger sterk belysning. Disse inkluderer Heteractis magnifica (ritteri), Heteractis crispa (sebae) og Macrodactyla doreensis (lang tentacled) varianter.

Belysning for et Sea Anemone


betraktninger

Belysning vil bli påvirket av dybden av tanken. Reef oppsett krever 10- til 12-timers lys sykluser, så investere i en tidtaker. En vann chiller kan være nødvendig for å holde vannet kult hvis belysningen er sterk. Sørg for at anemonen ikke vandre inn i en mørk flekk i tanken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/belysning-for-et-sea-anemone/ "

相关文章!
 • Har et Sea Anemone legge egg? Har et Sea Anemone legge egg?
  - 阅 0

  Sjøanemoner reprodusere i en rekke forskjellige måter. Mange arter bruke flere former for aseksuell reproduksjon, mens noen arter av anemone bruke seksuell reproduksjon og produsere egg. Noen arter kan også bruke enten form for reproduksjon, avhengig

 • Hvordan lage et Sea Anemone Costume Hvordan lage et Sea Anemone Costume
  - 阅 5

  En sjøanemone drakt er flott håndverk prosjekt for deg og barnet ditt å gjøre sammen. Med noen få materialer plukket opp fra hobbybutikk, kan du lage en rimelig, men fargerikt kostyme for Halloween eller skolekonserter og skuespill. Prosjektet er try

 • Hvordan lage et Sea Anemone Craft Hvordan lage et Sea Anemone Craft
  - 阅 1

  En anemone er et sjødyr som ligner en plante, men er faktisk et dyr. Anemonens lange tentakler har stingers på det som hjelper den felle sitt bytte. Craft opp din egen undersjøiske anemone med noen få enkle laging forsyninger. Dette prosjektet er per