Amopage

Begynnerlønn for prosjektledere

- Views 1
Advertisement

Prosjektledere organisere og overvåke prosjekter på tvers av en rekke felt, inkludert informasjonsteknologi, prosjektering og bygging. Disse lederne overvåke budsjett, omfang og ressurser til prosjekter som har et klart start- og sluttdato. Begynnerlønn er rimelig høy og sertifisering kan bety både en høyere start lønns- og større lønnstillegg med flere års erfaring.

Startlønn

Ifølge Project Management Institute (PMI), gjennomsnittlig begynnerlønn en entry-level prosjektmedarbeider kan forvente å gjøre er $ 30.000, mens begynnerlønn for prosjektledere i gjennomsnitt litt over $ 50 000 på tvers av bransjer. PMI rapporterer at med så lite som tre års erfaring, ledere i gjennomsnitt $ 65,000 årlig.

Gjennomsnittlig lønn

Bureau of Labor og statistikk (BLS) omfatter prosjektledere innenfor kategoriene av både datamaskin og informasjonssystemer ledere samt bygging ledere. I informasjonssystemer, gjennomsnittlig lønn for ledere i 2008 var litt over $ 112 000, mens det i bygg og anlegg, ledere gjort like under $ 80.000.

sertifisering Forskjeller

Det finnes flere typer av prosjektledelse sertifisering tilgjengelig, inkludert Project Management Professional (PMP) sertifikat. PMI i 2006 lønn undersøkelse funnet ut at PMP holdere laget et gjennomsnitt på 15% mer enn ikke-PMP ledere i løpet av de to første årene av sertifisering. Prosjektledere som er PMP sertifisert for 10år eller mer tjent et gjennomsnitt på $ 102 000 årlig.

Job Vekst Outlook

BLS vurderer vekstutsiktene for yrker innen prosjektledelse for å være bedre enn gjennomsnittet. Informasjon teknologi ledere har gode utsikter, mens bygging ledere med minst en bachelorgrad kan forvente de beste jobbmuligheter. I tillegg til teknisk sertifisering, potensielle prosjektledere kan også komplette Baccalaureate programmer på en rekke amerikanske universiteter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/begynnerlonn-for-prosjektledere/ "

相关文章!
 • Hva er begynnerlønn hos Microsoft? Hva er begynnerlønn hos Microsoft?
  - 阅 0

  Til tross for en flat økonomi i 2009, fortsetter Microsoft å rulle på som den dominerende programvareutvikler og leverandør i verden. Selv med Vista operativsystem floundering og erstattet av den nyere Windows 7 plattform, Microsofts dominans av hjem

 • Hva er begynnerlønn for Forensic Linguists? Hva er begynnerlønn for Forensic Linguists?
  - 阅 0

  Forensic lingvister fokusere på samspillet mellom språk og rettssystemet. Det er et viktig felt i ikke bare å gi bevis til domstolene, men også for å sikre språklig likestilling i systemet. Fremveksten av profesjonelle organisasjoner med fokus på ret

 • Hva er begynnerlønn for Oil Rig arbeidstakere? Hva er begynnerlønn for Oil Rig arbeidstakere?
  - 阅 0

  Oljerigg arbeidere har noen av de farligste jobbene tilgjengelig. De må være bevisst sine omgivelser til alle tider og er kjent med oljeriggoperasjoner for å unngå liv endre eller slutter skade. Ifølge Bureau of Labor Statistics, var det totalt 16,93