Amopage

Begynnerlønn for CIA Jobs

- Views 0
Advertisement

Siden etableringen i 1947 av president Harry S. Truman, samler Central Intelligence Agency informasjon og etterretning påvirker nasjonal sikkerhet. CIA tilbyr en rekke yrker for USA borgere med en sterk interesse i internasjonale spørsmål. Ansatte arbeider i Washington, DC, og de fleste har mulighet for reise til utlandet.

hemmelige tjenester

Operasjoner offiserer er ansatt i hovedsak utlandet arbeider for å direkte samle etterretning for USA. Innkreving offiserer administrere innsamling av informasjon ved operasjoner offiserer og distribuere relevant informasjon til beslutningstakere. Begynnerlønn for disse offiserene som i 2010 er mellom $ 52 976 og $ 81 204 per år, avhengig av erfaring.

analytiske Posisjoner

Analytiske stillinger lønn starter på $ 49 861 og kan gå til $ 97 333 per år avhengig av erfaring. CIA har flere analytiske posisjoner, inkludert økonomisk analytiker, militær analytiker, politisk analytiker og etterretnings samlinger analytiker. Analytikere undersøke store mengder informasjon fra intelligens og lage bruk vurderinger basert på denne analysen.

språk Officer

Begynnerlønn for språkfolk er mellom $ 51 630 og $ 94 837 som i 2010. Språk offiserer som er flytende før ansettelse i språk som arabisk, dari, koreansk, persisk og russisk, er kvalifisert for en ansettelse bonus på opp til $ 35.000. Språk offiserer arbeider med andre feltagenter og offiserer for å bistå i å samle etterretning.

Forskere og ingeniører

Forskere og ingeniører ved CIA arbeide for å utvikle nye overvåking og kommunikasjon utstyr og dataprogrammer. Forskere lønn varierer mellom $ 64 548 og $ 155 500 per år, avhengig av erfaring. CIA benytter også flere typer ingeniører inkludert nettverks ingeniører, dataanalyse ingeniører, maskiningeniører og mekaniske ingeniører. Gjennomsnittlig begynnerlønn for ingeniører varierer fra $ 60 490 til $ 136 771, avhengig av hvilken type ingeniør og erfaring.

CIA Fordeler

I tillegg til en årslønn, CIA har mange fordeler for nye medarbeidere. Nye ansatte med mindre enn tre års tjeneste tjener 13 dager med ferie tid, 13 dager med sykefravær og 10 betalt ferie per år. CIA vil refundere ansatte for flytteutgifter. I tillegg har de ansatte tilgang til en kreditt union, student lån tilbakebetaling program og helse og livsforsikring.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/begynnerlonn-for-cia-jobs/ "

相关文章!
 • Begynnerlønn av Cryptologists
  - 阅 0

  Cryptologists er eksperter i å jobbe med koder og koder. Noen cryptologists komme opp med nye måter å kryptere informasjon og holde det hemmelig. Andre cryptologists arbeide med analyse, finne måter å bryte koder eller datakrypteringsprogrammer og læ

 • Hva er begynnerlønn hos Microsoft? Hva er begynnerlønn hos Microsoft?
  - 阅 0

  Til tross for en flat økonomi i 2009, fortsetter Microsoft å rulle på som den dominerende programvareutvikler og leverandør i verden. Selv med Vista operativsystem floundering og erstattet av den nyere Windows 7 plattform, Microsofts dominans av hjem

 • Hva er begynnerlønn for Forensic Linguists? Hva er begynnerlønn for Forensic Linguists?
  - 阅 0

  Forensic lingvister fokusere på samspillet mellom språk og rettssystemet. Det er et viktig felt i ikke bare å gi bevis til domstolene, men også for å sikre språklig likestilling i systemet. Fremveksten av profesjonelle organisasjoner med fokus på ret