Amopage

Begrunnelse for avslaget av en kinesisk Visa

- Views 0
Advertisement

Begrunnelse for avslaget av en kinesisk Visa


En tur til Kina kan være et spennende eventyr. Men du kan bli skuffet over å oppdage din søknad om kinesisk visum har blitt nektet - spesielt vurderer det koster $ 130 for amerikanske borgere å søke om kinesisk visum. Den høye prisen på visumsøknaden er det viktig å være sikker på søknaden er ikke nektet.

pass Gyldighet

Passet må ha minst seks måneders gjenstående gyldighet og har minst én blank visum side i det å motta den kinesiske visum. Denne regelen er på plass for å unngå et problem av passet utløper mens ut av hjemlandet.

Riktig Gjennomføring av Application

Søknadsskjema må fylles ut riktig, og i sin helhet. "Hvis søknadsskjemaet ikke er fullstendig utfylt, korrekt og tydelig, din visumsøknad kan bli forsinket eller avvist", ifølge den kinesiske ambassaden. Husk å sjekke over informasjonen du har lagt inn skjemaene nøye. Ta deg god tid på å fylle ut skjemaene og være nøyaktig med din informasjon.

Møte helsekrav

Du må oppfylle visse helsemessige krav for å få en kinesisk visum. "Enhver person som lider av en psykisk lidelse, spedalskhet, AIDS, kjønnssykdommer, smittsom tuberkulose eller andre slike smittsomme sykdommer skal ikke tillates å gå inn i Kina," ifølge ambassaden nettsiden. Personer som lider av noen av de tidligere nevnte forholdene vil bli nektet innreise til Kina. Skjemaet "Fysisk undersøkelse rekord for Foreigner" må fylles ut sannferdig av søkeren om tillatelse til å komme inn i landet.

I hendene på visum offiser

Visa Officer spiller en viktig rolle i godkjenning av søknaden. Ambassaden nettside sier at "Visa Offiserer er bemyndiget til å ta endelig stilling til gyldigheten, varigheten av oppholdet og perioder med oppføring av et visum og kan kreve at søkerne gi relevante dokumenter." Visa Officer kan derfor nekte innreise hvis han finner det hensiktsmessig. Vær så presis og nøyaktig i søknadsprosessen for å unngå eventuelle problemer med visum godkjenning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/begrunnelse-for-avslaget-av-en-kinesisk-visa/ "

相关文章!
 • Hvordan søke på en kinesisk Visa Notification Hvordan søke på en kinesisk Visa Notification
  - 阅 0

  Kina krever pass, visum og visum meldeskjema for utlendinger å jobbe inne i landet. Passet må være gyldig i ytterligere seks måneder fra innreise dato. Forretnings Visa (F Visa) er for folk som bor seks måneder eller mindre i den hensikt å gjøre forr

 • Hvor å Forlenge en kinesisk Visa
  - 阅 0

  Hvis du reiser til Kina, vil du trenger visum for å komme inn i landet. Visumet selv er utstedt av den kinesiske ambassaden eller konsulatet. De fleste visum utstedes for 90 til 120 dager. Men det er tilfeller når besøkende til Kina trenger å holde u

 • Slik fornyer en kinesisk Visa Slik fornyer en kinesisk Visa
  - 阅 0

  Business i Kina handler om hvem du kjenner, så det å finne en god visum middel er den beste måten å sikre en problemfri fornyelse av kinesisk visum. Hvis du ønsker å gjøre det selv, som er billigere, må du fornye Kina visum dersom det er i ferd med å