Amopage

Bee Propolis bivirkninger

- Views 0
Advertisement

Bee propolis, også kjent som bee lim, er best kjent for sin immunitet-boosting helbredende krefter. For tusenvis av år, bier viste propolis var nøkkelen til å holde sin honning og bikube sykdomsfri. Naturopaths og homøopater har fulgt etter, fremhevet alle fordelene med denne vidundermedisin. Selv om generelt veldig trygt, betyr propolis har noen bivirkninger, og kan være svært farlig for de med allergi.

Hvor kommer det fra?

Propolis er et klebrig, resinous saft som biene samler inn fra tre knopper og bark. Den brukes til å fylle små hull i en bie bikube. Dette bee lim gjør mer enn å holde veggene limt sammen. Bruk av propolis er kjent for å holde strukturen sykdomsfrie ved å hemme bakterier og sopp i å vokse inni den.

Hva betyr det behandler?

På grunn av den kraftige anti-inflammatorisk og anti-mikrobielle egenskaper, har folk begynt å bruke propolis til å bekjempe bakterier og infeksjoner i kroppen. Foruten bekjempelse av bakterier og soppsykdommer, er propolis kjent som en stor aktuell helbredende agent for brannskader eller sår. Det er også kjent å behandle tannproblemer og herpes. Samlet sett er det en stor immunitet byggmester.

skjemaer

Propolis kommer i mange former, inkludert tabletter, pastiller, tannkrem og munnvann. Kosmetiske selskaper som Burt er Bees bruker propolis i mange av sine produkter, inkludert hud kremer og leppestift.

advarsler

Fordi propolis kommer fra bier, som får denne lim fra tre pollen, de som har allergi mot bistikk, honning eller tre pollen bør aldri ta det. Også de som lider av astma og andre allergier bør være forsiktig i å ta propolis. Hvis du er usikker på om du vil ha en reaksjon, prøv små mengder for å starte. Hvis du merker noen reaksjon, stopp umiddelbart.

Bivirkninger

I ekstreme tilfeller kan anafylaktisk sjokk oppstå for de med ekstreme allergier. Dette vil vises umiddelbart etter inntak, og har symptomer som pustevansker som kan føre til døden. Andre mer mindre bivirkninger er utslett, elveblest, pipende pust eller kløende hals.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bee-propolis-bivirkninger/ "

相关文章!
 • Hva er de helsemessige fordelene av Bee Propolis ekstrakt?
  - 阅 0

  Bee Propolis ekstrakt er et stoff laget av honningbier fra omkringliggende vegetasjon for å forsegle sine elveblest mot ytre invaders og redusere vibrasjoner innenfor strukturen. Det er vanligvis brun, men kan være hvilken som helst farge, avhengig a

 • Slik fjerner Bee Propolis Flekker Slik fjerner Bee Propolis Flekker
  - 阅 0

  Biene samler propolis fra treet knopper og planter som skal brukes som et tetningsmiddel for små hull i bikuben. Propolis er en mørk brun harpiks som er ganske klissete og har en tendens til å farge klær og andre materialer som det kommer i kontakt m

 • Naturlig antibiotika for Dogs Naturlig antibiotika for Dogs
  - 阅 0

  Antibiotika brukes til å behandle alvorlige bakterielle infeksjoner. De dreper dårlige bakterier samt de gode, og på grunn av dette, bør brukes som en siste utvei. Ifølge Doggies Paradise, en hjørnetann relatert helse nettside, når antibiotika bruke