Amopage

Bedre kjent en frukt: Fig

- Views 0
Advertisement

Selv fiken gjøre for lett å spise i rå form, de er også brukt i matlaging i mange kulturer. Denne unike frukt er kjent for sin fuktig, myk og seig konsistens med crunchy frø. Søte og forfall fiken er også gunstig for helsen. De er en god kilde for kalium og fiber, og kan senke blodtrykket, og risikoen for makuladegenerasjon. De som har nyre og galleblæren problemer bør rådføre seg med lege før du spiser fiken, som fiken inneholder oxalates, som hemmer absorpsjonen av kalsium.

Bedre kjent en frukt: Fig

fig Bevarer

Fig sesongen er juni til september, og de er en av de frukt som er vanskelig å finne når de ikke er i sesong. De utløper raskt og bør enten være konsumert innen 3 dager etter kjøp eller bevares for senere bruk. For de av oss som tror fig sesongen er for kort og liker å nyte frukten året rundt, fiken bevarer er en utmerket måte å holde dem i ditt hjem. Denne enkle fig beholder oppskrift fra Laylita er sikker på å behage.

Bedre kjent en frukt: Fig
Laylita

dipping

Når du gjør ditt valg på markedet, velger store, runde, fyldige, myke, dypt lilla fiken med hel hud. De bør holde sin form og ikke bli bløt når forsiktig presset. Fersk fiken er perfekt for dipping! Prøv disse Mørk sjokolade dyppet Fig oppskrift fra Bran Appetit.

Bedre kjent en frukt: Fig
Bran Appetit

smoothies

Fordi fiken er utrolig søte, de er perfekt for å styrke smoothies. Bare blande dem inn med din favoritt smoothie oppskrift eller prøve dette Fig og Almond Butter Smoothie fra Kitchen fortrolige.

Bedre kjent en frukt: Fig
Kitchen fortrolige

Syltetøy

Du trenger ikke å være en ekspert på å lage hjemmelaget syltetøy å lage en batch av dette problemfritt Balsamico Fig Jam oppskrift fra Wonky Fantastisk. Dette er den perfekte måten å gjøre fig sesong strekk!

Bedre kjent en frukt: Fig
wonky Wonderful

pizza

Akkurat som mange andre frukter, fiken er utmerket i salte programmer og paret veldig godt med kjøtt. De hjelper motvekt salt og syre, og legge til unike tekstur. Fiken og bacon er en kamp laget i himmelen - dokumentert av denne Figgy Piggy Pizza av Dessert for to.

Bedre kjent en frukt: Fig
Dessert for to

Kake

Kanskje en av de mest populære programmene for fiken er å innlemme dem i kaker. Enten forlate dem helt eller bruke dem som en måte naturlig søtningsstoffer en godbit, fiken bringe alle slags smak og tekstur til bakevarer. Dette Fig Lemon Cake fra Diethood vil skjerpe fløyte.

Bedre kjent en frukt: Fig
Diethood

fig Newtons

Som om butikk-kjøpte Fig Newtons ikke ble addicting nok, kan du gjøre dem hjemme! Sunn Green Kitchen gir en kopi-cat oppskrift på den klassiske figgy godbit.

Bedre kjent en frukt: Fig
Sunn Green Kitchen

Stekt Fig Parfait

Steking fiken forbedrer sine naturlig sukker, myker deres kjøtt, og har et kloakkanlegg effekt på dem. Roast fiken og tjene dem med yoghurt med honning og nøtter for en sunn, men dekadent godbit. Prøv dette Stekt Fig Parfait fra Stekt referanse.

Bedre kjent en frukt: Fig
Stekt Root

Salat

Stekt eller rå, fiken er et perfekt tillegg til alle typer grønt, korn, og / eller bønne salater. Dette Fig, Green Bean, og Radicchio salat med hasselnøtter fra Gourmande på kjøkkenet er det perfekte eksempel på allsidigheten av fiken.

Bedre kjent en frukt: Fig
Gourmande in the Kitchen

gelato

Gelato, iskrem, frossen yoghurt, og sorbeter er alle lykkelige mottakere av fig. Legge naturlig sødme til frosne desserter er en flott måte å holde dem sunn og fiken kan brukes til å erstatte behandlet sukker i kremet desserter. The View fra Great Island viser oss hvordan du legger stekt fiken til vår gelato utgangspunkt for å lage en unik, drømmende frossen godbit.

Bedre kjent en frukt: Fig
The View from Great Island

Salatdressing

Myke og søte fiken er enkelt å legge til sauser og dressinger for å lage en naturlig søt og smakfull oppskrift. Dette Fig balsamic vinaigrette fra Cupcakes og Kale Chips er en fin måte å kle alle dine salater.

Bedre kjent en frukt: Fig
Cupcakes og Kale Chips

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bedre-kjent-en-frukt-fig/ "

相关文章!
 • Bedre kjent en frukt: Nektarin Bedre kjent en frukt: Nektarin
  - 阅 0

  En smakfull, moden, drypper nektarin er vanskelig å slå, og de er næringsrik å starte opp! Den vakre orange-rød nyanse av nektarin peeling er bevis for beta-karoten, som hjelper kroppen å kvitte seg med kreftfremkallende skadede celler og bidrar til

 • Bedre kjent en grønnsak: Aubergine Bedre kjent en grønnsak: Aubergine
  - 阅 0

  For dem ukjent med aubergine, kan den vegetabilske virke som en uoverkommelig oppgave først. Med en tykk, lilla skall rundt svampaktig lys grønt kjøtt, er aubergine faktisk ganske lett å mestre. Å bli kjent med den allsidige vegetabilske åpner opp en

 • Bedre kjent en grønnsak: Blomkål Bedre kjent en grønnsak: Blomkål
  - 阅 0

  Du har kanskje lagt merke til blomkål oppskrifter dukker opp over internett og i kokebøker og lurte på hva alle buzz handler om. Svaret er enkelt: blomkål er svært allsidig, full av helsemessige fordeler, og kan flavored å smake som omtrent alt. Det