Amopage

Båt Forskrift

- Views 0
Advertisement

Båt Forskrift


Charterbåt regelverket er landsdekkende og utstedt av US Coast Guard. Før du åpner din egen charterbåt virksomhet, eller søke om å jobbe for et selskap på sine båter, må du oppfylle disse kravene. En charterbåt kaptein er ansvarlig for sin egen atferd og oppførsel og lisensiering av alle passasjerer på båten hans. Charterbåt kapteiner 'posisjoner er tunge med ansvar, og få en lisens er en streng prosedyre.

Licensing

Charter båt kapteiner trenger en lisens til å operere fartøyet. Den type lisens kreves avhenger av type og hensikten med båten. Den vanligste små fartøy lisens er en "6-pack" lisens (OUPV un-inspisert passasjerfartøy lisens). Dette gjør at en liten båt i drift mindre enn 100 fot fra fjæra på havvannet, eller ferskvann, til leie for inntil 6 passasjerer om gangen. Den 6-pack er populært med charter fiskebåter, dykking båter og lystbåter. Den neste er en yachtender lisens (OUPV begrenset lisens). Denne lisensen tillater tilsyn med yacht klubber, marinaer, leirer og skoler til å drive små fartøy i den hensikt av sine virksomheter. Disse to lisensene ikke krever inspeksjon av båtene i spørsmålet for noe annet enn de vanlige sikkerhetssjekker alle private båter mottar. To store fartøy lisenser, en mester og en master 100-tonns lisens følger. Disse lisensene er for kommersielle store laste eller fiskefartøy. Kapteiner må ha en lisens og båter av denne størrelsen må ha en fysisk inspeksjon før bruk.

skoler

Charterbåt lisensene har et omfattende testprotokollen. Potensielle kapteiner må de aktuelle undervisningsmateriell for å forberede for grundige tester. Skoler som underviser kurs utformet for å forberede studentene til å ta testene dekker båt håndtering, pilotering, navigasjon, brannslokking, marine radio, tidevann og strøm, samt innlandet og off-shore regler for drift.

Criminal Background and Drug Screening

Før utstede en lisens, krever den amerikanske kystvakten en full bakgrunnssjekk for å søke i kriminell bakgrunn. Dette er en forskrift fra Department of Homeland Security og FBI for å sikre sikkerheten til alle på vannet. US Coast Guard krever en ren dopingtest før å skaffe noen form for charter lisens. Tilfeldige narkotika testing er ofte også et krav om charterbåt forsikringsdekning.

fiske

Det er opp til kapteinen på båten eller selskapet eier for å sikre sine båter opererer innenfor rammen av kommunale regler og forskrifter for fiske og juridiske grenser. Charter båt kapteiner er ansvarlig for å sørge for at alle passasjerene har egnede fiskekort, inkludert frimerker for spesielle arter som hører til deres farvann.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bat-forskrift/ "

相关文章!
 • Baseball Bat størrelse forskrift Baseball Bat størrelse forskrift
  - 阅 0

  Ulike baseball ligaer har ulike bat forskrifter, og de fleste videregående skoler krever visse sertifiseringer i orden for et balltre for å være lovlig i et spill. Finn ut hvorfor flaggermus vanligvis trenger å ha en forskjell på om lag tre mellom in

 • Båt Lighting Forskrift
  - 阅 0

  Båt belysning forskrifter - reglene som styrer plassering, farge og bruk av navigasjonslys - utgjør del C i navigasjons reglene, også kjent som "Rules of the Road". En båt lysene gjør at en observatør til å fortelle på et øyeblikk hvor stort kar

 • Forskrift om fjerning av Bats Forskrift om fjerning av Bats
  - 阅 0

  Flaggermus er trolig en av de mest misforståtte dyrearter. Men flaggermus er gunstig for mennesker. Vanligvis bruker en bat omtrent en tredjedel av sin vekt i insekter hver natt, med noen arter spiser opp til 3000 mygg en dag. Andre arter, som for ek