Amopage

Barne Ernæring Fakta

- Views 0
Advertisement

Barne Ernæring Fakta


Betalende oppmerksomhet barnas ernæring vil fremme generelle god helse, og lære barna om ernæring nå vil hjelpe dem å bli friske voksne senere. Riktig ernæring er en viktig faktor i å forebygge mange helseproblemer som fedme, svake bein og diabetes. Å gi barnet næring han trenger vil tillate ham å vokse til sitt beste potensial.

Daily Diet

Å få riktig mengde mat er en viktig faktor i riktig ernæring for barna. Barn bør få ca 1300 kalorier for under tre år, 1600 for barn 3-6, og 2000 kalorier om dagen for barn syv og eldre. Disse kaloriene bør komme fra to til tre porsjoner med meieriprodukter, to til tre porsjoner protein, tre til fem porsjoner grønnsaker, to til fire porsjoner frukt og seks til 11 porsjoner med stivelse hver dag. Fett bør sukker og oljer brukes med måte.

porsjoner

En porsjon betyr det beløp som den gjennomsnittlige personen vil spise på en gang. Hvis ungen spiser mer enn én visning, må du justere kalorier og næringsstoffer verdier tilsvarende. De fleste produkter vil ha ernæringsmessige informasjon på etiketten. Husk at porsjonsstørrelser for yngre barn er ofte mindre enn vanlige porsjonsstørrelser.

Vitaminer

Hvis barna spiser riktig mengde mat i henhold til maten pyramide, bør de være å få alle vitaminer som de trenger. Men noen barn er kresen eaters eller kanskje ikke får de vitaminer og mineraler som de trenger på grunn av andre årsaker. I slike tilfeller bør en multivitamin gis for å fremme god ernæring for barna. Multivitaminer kan foreskrives av barnelege eller kjøpes på narkotika butikker og supermarkeder.

sunn Snacks

Mange barn i dag ikke blir utsatt for sunnere snack alternativer. Sunn snacks er en viktig del av ditt barns ernæring. Noen sunn snacks alternativene inkluderer applesauce, frokostblandinger, frisk frukt, friske grønnsaker, usøtet tørket frukt som rosiner, eller helse barer utformet for å fremme god ernæring for barn.

Matsikkerhet

Mat bør være nøye tatt vare på for å sikre riktig ernæring og for å hindre barna fra å bli syk. Vask alltid hendene før du tilbereder mat, og få dem vaske hendene før du spiser. Ikke mate barna kjøtt som ikke er ferdig kokt eller fjærkre som ikke har blitt skikkelig nedkjølt. Frukt og grønnsaker bør vaskes, og aldri tjene barnet rester som har sittet i romtemperatur i mer enn to timer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/barne-ernaering-fakta/ "

相关文章!
 • Hva er ernæring fakta for Kendall Jackson Chardonnay? Hva er ernæring fakta for Kendall Jackson Chardonnay?
  - 阅 0

  Chardonnay er USAs No. 1 selger hvitvin Sorte, og Kendall-Jackson Chardonnay har blitt kalt Amerikas favoritt. Det er derfor ikke overraskende at dens ernæringsmessige fakta er ønskelig, men vin generelt er ikke nødvendig å ha ernæring fakta på sine

 • Ernæring Fakta om voks gourd Drikke
  - 阅 0

  Hvitt gresskar drikken er en autentisk asiatisk drikk bestående hovedsakelig av hvite gresskaret, som er en type av melon. Flere varianter av denne drikk eksisterer, som lett skille fra hverandre. Dette avhenger av selskapet som produserer dem, enten

 • Hvordan lage en ernæring fakta Chart Hvordan lage en ernæring fakta Chart
  - 阅 0

  Ernæring fakta er viktig for helsen, kosthold planlegging og vekttap. Vanligvis folk betaler nøye med kalorier, fett og karbohydrater. Diabetikere kan merke sukkerinnhold, og folk ser på saltinntaket vil følge nøye med natriuminnholdet i de spiser. N