Amopage

Barmark øvelser for Freestyle Svømming

- Views 3
Advertisement

Barmark øvelser for Freestyle Svømming


En svømmer ville trolig foretrekke å tilbringe mesteparten våkne øyeblikk i vannet. Ifølge Team USA, betyr gullvinner Ian Silverman ikke liker å være ute av bassenget for mer enn en dag. Mens du utfører forskjellige svømmeteknikk gir en full body workout, kan de repeterende bevegelser av freestyle svømming forårsake visse muskler til overdevelop, og samtidig la andre upåvirket. Delta i en rekke tørrlands øvelser hjelper balanse ting ut og kan forbedre utholdenhet, også.

yoga

På grunn av tendensen for svømmere til overdevelop muskler, fleksibilitet øvelser er avgjørende for freestyle trening. Yoga er den ideelle løsningen for fleksibilitet delen av barmark trening. Yoga Journal gir eksempler på yoga som er gunstig for svømmere til praksis: peker nedover hund og oppover vendt hunden å strekke og styrke skulderbladene og rotator cuff, Bound Angle posere bøyer og løsner hoftene og helt stille løser opp anklene , noe som er viktig for en effektiv freestyle kick.

Vekt trening og Calisthenics

Enten utført i en krets eller som en tradisjonell trening, vekttrening og calisthenics er nyttige for å bygge styrke og balansere en svømmer muskler i hele kroppen hans. Benkpress, sittende rader, armhevinger, lat pull-downs, dumbbell kickbacks og knebøy er eksempler på gunstige vektbærende øvelser for en svømmer. Hvis du velger å trene på en krets, kan du innlemme de trening med noen calisthenics som situps, pushups, bøyde arm gensere, pullups og knebøy hopp.

Løping

Med mindre du briskly svømme tidsbestemt runder, er det vanskelig å få en utfordrende aerobic trening når du er i bassenget. Tar cardio condition til barmark ved å legge kjører til treningsopplegg gjør at svømmeren å ha bedre kontroll over sin aerobic condition. Når du kjører, er det lettere å få fart for å øke hjertefrekvensen og opprettholde et tempo som vil holde den hastigheten der den trenger å være for aerobic condition.

Roman Ropes

Hvis du leter etter et alternativ til tradisjonell dryland trening, kan romerske ropes være svaret på treningen din dilemma. Steve Ball på Stack.com skisserer hvordan denne type trening forbedrer alle andre svømmetrening - både inn og ut av bassenget - ved å simulere bevegelsesmønstre som er karakteristiske for bading, noe som er vanskelig å etterligne i vekt rom. De romerske tau øvelser utføres ved hjelp av tunge tau - 25- til 50-fot lang og 1 1/2 til 2 inches i diameter - mens du ligger på magen over en romersk stol. I denne utsatt posisjon må du bruke hele kroppen for å manipulere tauene å utføre øvelser som slam, horisontal bølge, den doble bølgen og den roterende smell.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/barmark-ovelser-for-freestyle-svomming/ "

相关文章!
 • Freestyle Svømming Teknikker Freestyle Svømming Teknikker
  - 阅 0

  Svømming tips og teknikker for freestyle svømmere eller nybegynnere. Lær hvordan å svømme freestyle hjerneslag i denne gratis svømming video. oppsummering Series Enten det er i et basseng i bakgården eller et basseng i OL, en elv i skogen eller de en

 • Hvordan å gjøre Freestyle Svømming Hvordan å gjøre Freestyle Svømming
  - 阅 0

  Maste freestyle svømmer slag kan du konkurrere i en rekke arrangementer, fra spurter til avstand løpene til åpent vann svømmer. Teknisk sett kan en freestyle svømmer bruke alle slag han ønsker, unntatt under en medley stafett. I virkeligheten er free

 • Øvelser for å forbedre Freestyle Uten Pool Øvelser for å forbedre Freestyle Uten Pool
  - 阅 2

  For å forbedre din freestyle svømming, vil du selvsagt nødt til å tilbringe tid i bassenget arbeider på slag, men du kan også bedre på andre måter. Ved å utføre det som er referert til som dryland treningsøkter, kan du forbedre din freestyle selv når