Amopage

Bank salgsfremmende ideer

- Views 0
Advertisement

Bank salgsfremmende ideer


Bankene er stadig kjemper med hverandre for å vinne nye kunder og stjele kunder fra hverandre som er skeptisk til å flytte pengene sine. I banknæringen, må selskapene bygge tillit og være i stand til å tilby finansielle tjenester som hjelper kundene oppnå sine finansielle mål. Når du er forkjemper en markedsføringsstrategi, velge strategier som vil hjelpe potensielle kunder ser verdien i dine tjenester og bidra til å utvikle løpende kundeforhold.

Konkurrentovervåkning

Før du starter et tilbud strategi, forskning på markedet. Finn ut hva andre banker som søker de samme kundene gjør for å tiltrekke seg disse kundene. Se etter sin annonsering, plakater, skilt og reklame.

Product Focus

Fokuser kampanje rundt et flaggskip produkt. Fra din forskning vil du avdekke de tjenester som kundene bryr seg om det meste, slik som sparing, sjekke kontoer uten avgifter og investeringer verktøy. Når fremme den, låne fra gamle ideer som har universell konnotasjoner. For eksempel, hvis du er i stand til å tilby de beste prisene på sparing i byen, fokus på at fordelen. Selge eller gi bort sparegriser med banker navn på den på gaten festivaler og på gatehjørner. Disse forteller potensielle kunder om at sparing er enkelt med banken din.

Brand Building

Nyttig informasjon er en av de mest verdifulle salgsfremmende elementer du kan gi til potensielle kunder. Hver gang personen refererer denne informasjonen, tenker de på banken din. Jo mer nyttig for forbrukeren, jo bedre. Finne kreative måter å gi bort gratis informasjon og sørge for at logoen er godt synlig når denne informasjonen er levert. Klokke skiltene er den enkleste måten å levere informasjon til stort antall prospekter på en gang. Plus, de er svært nyttig for folk. Klokker skiltene er de digitale skilt som forteller folk temperatur, dato og klokkeslett. Når de kjører forbi, forteller signere dem tid og det minner dem om at de får dette nyttig informasjon fra banken din.

Real World Viral Marketing

Markedsførte produkter som forvandler potensielle og eksisterende kunder til å gå reklameplakater for du arbeider i din favør på så mange måter. For eksempel, t-skjorter med logo på dem er en godkjenning av den personen bruker det og det annonserer banken din til andre. Penner som er gått rundt fra en person til den neste også tjene som en viral markedsføringsverktøy.

eksepsjonell Promise

Lover kundene at de ikke vil gjøre det én ting de synes er mest irriterende om dine konkurrenter. For eksempel tilby helt gratis banktjenester. "Ingen avgifter noensinne.” For å betale for denne tjenesten, kan du eliminere noen av avgifter og fakturere dem til en annen tjeneste du tilbyr. Undersøkelsen dine kunder og potensielle kunder til å oppdage hva de tror andre banker er ikke levere det forbrukerne ønsker mest. bli den eneste banken rundt for å tilby denne tjenesten til nye kunder.

Vis du bryr deg

Samfunnsengasjement er en av de kraftigste salgsfremmende verktøy til din disposisjon. Når banken din gjør noe positivt for lokalsamfunnene der det driver virksomhet, kan nyhetsmediene plukker opp historien og gi deg gratis annonsering. Jungeltelegrafen fungerer i din favør som folk fortelle sin familie og venner de gode tingene banken din har gjort for samfunnet. Folk ta avgjørelser basert på deres følelser. Donere til skolene. Gi til de hjemløse. Lagre hunder og katter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/bank-salgsfremmende-ideer/ "

相关文章!
 • Bank salgsfremmende gaver Bank salgsfremmende gaver
  - 阅 0

  En av de beregninger som brukes til å måle resultater og vekst i en bank har en tendens til å være hvor mange nye kontoer er åpnet i en gitt tidsperiode. Siden slik aktivitet innebærer en betydelig mengde markedsføring, har bankene i flere tiår innle

 • Hvordan overføre penger fra kredittkort til Chase Bank Account
  - 阅 2

  Noen ganger harde tider kommer uventet, og du kan være strapped for kontanter for å betale regninger eller foreta betalinger på nødvendige utgifter. Du har forsøkt å skaffe midler fra ulike kilder, inkludert banken din, Chase, men har mislyktes, og i

 • Job Description for et Banking Marketing Manager Job Description for et Banking Marketing Manager
  - 阅 1

  Markedsføring er en stadig skiftende felt som tilbyr varierte karriereveier for universitetsutdannet og erfarne fagfolk. Selv om en markedsavdeling strategi kan variere på tvers av bransjer, markedsføring grunnleggende og verktøy som brukes til å opp