Amopage

Avocado Tre Sykdommer

- Views 5
Advertisement

Avocado trær kan ta 10 til 15 år å modne og bære frukt. I motsetning til andre vanlig frukt, er avokado høstes før modning. Sykdommer kan skade fruktproduksjon, og variere basert på plassering, men er vanligvis behandles hvis oppdaget tidlig.

Avocado Tre Sykdommer


Avocado Root Rot

Denne soppen sprer seg i hele rotsystemet og dårlig drenering og over-vanning årsak rot råtne, som fører død treet. Liten størrelse, bleke farget, visner bladene er til stede sammen med vekstforstyrrelser og når oppdages, skal treet være ødelagt.

Avocado Svart Streak

Svart strek angrep stammen og grenene, forlater gul farget blader og dårlig fruktproduksjon, og forårsaker cankers eller lesjoner. Tree fjerning, riktig vanning og desinfeksjon av jord før replanting hindre retur av sykdommen.

Phytophthora Canker Rot

Også kjent som krage råte, stammer dette under bakkenivå. Cankers snart dukke opp rundt stammen basen. Svært smittsomt, kan denne sykdommen påvirker alle aspekter av dyrking, men kan noen ganger bli kontrollert hvis oppdaget tidlig ved å kutte av infisert vev. Den samme soppen kan spre seg til lavtliggende frukt. Unngått dette ved å holde frukten av bakken.

Avocado Sunblotch viroid

Sprakk bark og gule eller røde klatter og fordypninger er tegn til dette viruset. Kjøp viroid fritt trær. Fjerning er nødvendig hvis dette blir oppdaget.

Anthracnose Frukt Rot

Spredte døde områder på bladene er det eneste tegnet denne soppen gir av sin tilstedeværelse på treet. Små mørke flekker blir tilstede etter høsting av frukt og modning skjer mating fra fuktighet. Kjøle frukt raskt etter høsting for å bidra til å forhindre dette.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/avocado-tre-sykdommer/ "

相关文章!
 • Zutano Avocado Tre Fakta Zutano Avocado Tre Fakta
  - 阅 1

  Den Zutano avocado er et utvalg som oppsto i Mexico og er nå dyrkes kommersielt meste i California. Zutanos åpne høst sesongen i september og er tilgjengelig i dagligvarebutikker gjennom tidlig på vinteren. Gjenkjennelig med sine blanke, tynn gul-grø

 • Hvordan identifisere en Avocado Tre Leaf Hvordan identifisere en Avocado Tre Leaf
  - 阅 0

  Avokado (Persea americana) bære fengende vanlige navnet på alligator pærer takket være den mørke øgle grønn, warty skinn av de spiselige frukter. Native til tropiske deler av Mellom-Amerika, avokado trær vanligvis vokse 35 til 60 fot høy og 50 til 80

 • Ash Tre Sykdommer med blader slippe
  - 阅 0

  Naturlige forhold til føre et aske trær forlater å vil, gulne, krøller og defoliate for tidlig, men disse symptomer vil ofte et tegn på at treet er infisert med en sykdom eller infisert av skadeinsekter. Identifisere parallelle symptomer som forekomm