Amopage

Automotive Bulb bytte

- Views 0
Advertisement

Automotive Bulb bytte


Automotive belysning er på plass for å gjøre våre reiser tryggere og mer behagelig. Men som alt annet på dagens bil, disse lysene mislykkes over tid. Det finnes et bredt utvalg av lyspærer i en bil og erstatte dem er godt innenfor ferdighetsnivået til nybegynnere. Men det et par ting å huske på når du gjør dette reparasjon.

Baklykter og blinklys

Baklys og turnsignal pærer er gruppert etter farge, socket type, antall elementer, og motstand.
For å gi et eksempel, la oss se på 2157 N / A pære. Delenummeret som slutter på 57 indikerer at det er en dobbel-element pære. Prefikset av 21 indikerer det er en lav-motstand, rund-socket design. Og N / A indikerer dens er en gul pære. N / A betyr National Amber.

Det viktigste å huske på er å erstatte disse pærene med samme type pære. Hvis originalen var en 2157 N / A pære, det er det som må gå tilbake igjen. En 1157 pære er fysisk det samme, men det har en mye høyere motstand verdi, og vil ikke brenne så lyse. På noen biler vil dette også føre til at pæren indikator på dashbordet for å vise en dårlig pære selv om det fungerer.

Automotive Bulb bytte


Frontlykter

Når vi kommer til frontlyktene, ting er annerledes. Sealed beam frontlykter på eldre biler er gruppert etter lyskilden, form og antall elementer. En runde høy / nærlys frontlys vil ikke fysisk plass i stedet for en rektangulær nærlys, og kontakten vil ikke koble på enten. Så, er erstatning på et blunk. De er imidlertid tilgjengelig i halogen og nonhalogen design, og halogen lys er betydelig lysere da nonhalogen. Det er best å ha begge sider brenne på samme lysstyrke.

Nyere biler bruker en plastkompositt frontlys linse forsamlingen med et utskiftbart halogen element pære. Disse er gruppert etter socket design og elementnummer, og bare den høyre delen nummeret vil fungere. Aftermarket de er tilgjengelige i en høy intensitet Zenon design som har en liten blå farge på den. Disse er svært lyse erstatninger for fabrikk modeller. Som med sealed beam lykter, bør de være av samme lysstyrke på begge sider.

Det er en bekymring, men. Når du skifter denne typen frontlys pære, aldri berøre glasset med håndflaten. Oljer fra huden din vil skade pære, og det oppstå feil.

Automotive Bulb bytte


Erstatning

Baklys / blinklys erstatning begynner ved fjerning av tilgangspaneler og trim paneler for å få tilgang til lyset forsamlingen. Fjerning av hele baklys forsamlingen kan være nødvendig å la kontakten til å bli vridd mot klokka og fjernet fra forsamlingen. De nye pære smetter inn i stikkontakten, er kontakten reinstallert i forsamlingen, og forsamlingen er installert i kjøretøyet.

Frontlys erstatning er like grei. Fjern eventuelle trim / tilgangspaneler, og fjerne eller løsne skruer eller klips fester frontlys forsamlingen. Trekk ut kontakten fra pæren, deretter vri holderen mot klokken eller løsne holderen. Ta ut den gamle pæren og sett i omvendt rekkefølge.

Automotive Bulb bytte


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/automotive-bulb-bytte/ "

相关文章!
 • Automotive motor bytte lover i Colorado Automotive motor bytte lover i Colorado
  - 阅 0

  Motor bytte er ofte brukt som en måte å reparere en stor mekanisk problem hvis kjøretøyet er ikke lenger under garantien. Installere en brukt motor er normalt rimeligere enn kostbare mekaniske reparasjoner. Bytte er også en form for kjøretøy modifika

 • Hvordan du bytter baklys Bulb på en 1997 Chevy Silverado
  - 阅 0

  Bytte baklys pærer i baklys forsamlinger av Chevy Silverado pickup tar bare noen få minutter, og krever bare enkle håndverktøy til å fullføre jobben. Pærene er plassert innenfor en plast baklys montering og montering krever fjerning fra lastebil for

 • Hvordan du bytter Plate Bulb i en 2004 Dodge Intrepid
  - 阅 0

  Lisensen plate pære på 2004 Dodge Intrepid får sin juice gjennom den gule 20A sikring i spor nr 7 av interiøret sikring panel. Hvis du ikke har baklysene, de lisens plate lys eller parkeringslys, sjekk at sikringen først. Åpne panelet gjennom førersi