Amopage

Åtte Viktige regler for å kjøre en vellykket bedrift

- Views 0
Advertisement

Åtte Viktige regler for å kjøre en vellykket bedrift


Å ha en vellykket bedrift tar mer enn en idé og startkapital. Når du får din virksomhet utenfor bakken, må du fortsette arbeidet på det å gjøre det virkelig vellykket. Å ha en veldrevet, lønnsom virksomhet tar en god plan, godt trente og motiverte medarbeidere og kontinuerlig evaluering.

Lag en forretningsplan

Å ha en solid forretningsplan vil gi deg en retningslinje å følge etter hvert som bedriften vokser. En god forretningsplan bør inneholde en oversikt over virksomheten din, hva du har tenkt å selge, hvordan du skal markedsføre deg selv og hvordan du vil gjøre en fortjeneste.

Start med One Office

Begynn i det små. Åpne en butikk eller kontor og arbeid på det stedet før det er lønnsomt og bærekraftig. Ikke åpne en annen butikk eller grenen til du har ditt første opp og kjører med hell.

Beskytt din personlige eiendeler

Konverter din bedrift til et aksjeselskap eller begrenset ansvar aksjeselskap. Hvis du eier din egen virksomhet og det mislykkes, kan kreditorene komme etter dine personlige ressurser som din bankkonto eller hjemme. Sette opp et aksjeselskap eller LLC beskytter ditt personlige liv fra virksomheten gjeldsforpliktelser.

Beholde gode medarbeidere

Gode ​​medarbeidere holde en virksomhet knirkefritt. Vær nøye med å ansette gode medarbeidere og trene de ansatte på alt de trenger å vite for å drive sin virksomhet. Avslutte eller omskolere problem ansatte raskt.

motivere ansatte

Hold dine ansatte motiveres til godt arbeid. Tilby penger eller andre incentiver for ansatte som gir gode resultater. For eksempel kan du gi årlige bonuser som en monetær incitament. Holde medarbeiderne motiverte vil holde dem i arbeid, noe som vil forbedre dine salg eller produksjon.

Mål din suksess

Hold oversikt over virksomhetens utgifter og fortjeneste. Holde orden på innkommende og utgående penger på en jevnlig basis vil hjelpe deg å bestemme din suksess, eller områder hvor du trenger å gjøre endringer eller forbedringer i din bedrift.

Hold Fleksibel

Bli sittende fast i en rutine kan skade bedriften, spesielt hvis du lar et problem å fortsette. Kontinuerlig vurdere suksessen til produktet og gjøre endringer når det trengs. For eksempel, hvis kundene ikke kjøper et produkt i butikken, bør du vurdere å erstatte det med et nytt produkt som kan øke salget.

Vær Storms

Klienter kan avslutte sitt forhold med en bedrift, og nedgangstider i økonomien kan føre til en nedgang i kunder eller salg. Kontroller at du har økonomisk evne til å tåle dårlige tider i din virksomhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/atte-viktige-regler-for-a-kjore-en-vellykket-bedrift/ "

相关文章!
 • Slik kjører du en bedrift som selger mote tilbehør Slik kjører du en bedrift som selger mote tilbehør
  - 阅 0

  Kjøre en vellykket bedrift er ofte avhengig av forberedelse og pre-planlegging før du starter virksomheten og engasjement for å holde det gående gjennom tøffe økonomiske tider. Starte et motetilbehør bedrift krever like mye forberedelser og planleggi

 • Tips om å kjøre en vellykket Dyrepass Business for Kids Tips om å kjøre en vellykket Dyrepass Business for Kids
  - 阅 0

  Barn som elsker dyr og er klare for ansvaret kan tjene ekstra penger ved kjæledyr sitter dyr mens deres eiere er borte. Enten du ønsker å ta vare på katter og hunder, eller spesialisere seg i mer eksotiske dyr som slanger og øgler, er kjæledyr sitter

 • De beste måtene å kjøre en liten bedrift
  - 阅 0

  Kjøre en vellykket liten bedrift innebærer en myriade av faktorer, noen forutsigbar, andre ikke. Fremfor alt, nøye planlegging og en sterk arbeidsmoral gå langt i å gi den beste muligheten til å lykkes. Også, som søker ut og læring fra andre, sikre e