Amopage

Atkins Induksjon Frokost Ideer

- Views 1
Advertisement

Atkins Induksjon Frokost Ideer


De fleste dieters gruer begynnelsen på en ny diett, som visjoner av strenge regler og smakløs mat vevstol store. På Atkins dietten, men den første fasen (induksjon) tilbyr Kosten et bredt utvalg av matvarer som kan spises når som helst. Unngå å falle i en frokost brunst ved å få kreative og finne nye, low-carb erstatter favoritt frokostretter.

eggeretter

Høy i protein, egg er en ideell mat for dem i Atkins Diet Induction fase. Men ikke bare begrense deg til eggerøre eller over-lett. For klassisk amerikansk frokost, prøv to egg sunny side opp med en side av bacon, også en Atkins-godkjent Induksjon mat. For en elegant brunsj med venner, bør du vurdere en klassisk frittata med geitost, artisjokkhjerter, løk, sopp og friske urter. Følge denne retten med en side av dampet asparges, kledd lett i olivenolje og sitronskall. Å starte dagen med litt mer kick, improvisere en Atkins-vennlig versjon av huevos rancheros ved nødlanding tortillas og serverer egg på en seng av sautert paprika. Topp med ost, rømme, chorizo, hjemmelaget salsa og oliven.

supper

For kalde morgener der du befinner deg nå for havremel, mener en low-carb suppe i stedet. Prøv en kremet, trøstende gresskar suppe laget med fersk most gresskar, fløte, chili og en dash av muskat. Våkn opp sansene med kylling buljong tilsatt sopp og ingefær --- perfekt for å tømme bihulene når en kald streik, og utmerket for fordøyelsen når som helst. Unngå vinteren saft som squash, som de er høy i karbohydrater og sukker.

wraps

Salat kan vanligvis ikke bebo frokostbordet, men wide-blad salat er et utmerket alternativ for å gjøre raske, low-carb frokost wraps. Bruk mild smør blad salat å gjøre en wrap bruke tunfisk, majones og slivered mandler. Prøv kraftigere hjerter romersk å holde varm eggerøre, kjøtt og grønnsaker. For morgener hjemme, prøve laks-og-krem-ost roll-ups strødd med kapers og serveres med skiver tomat og avokado for gourmet bagel opplevelse uten karbohydrater.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/atkins-induksjon-frokost-ideer/ "

相关文章!
 • Hva å spise på to-ukers induksjon på Atkins Hva å spise på to-ukers induksjon på Atkins
  - 阅 0

  De to-ukers Atkins induksjon er også kjent som "fase 1" av programmet. Flertallet av listen over akseptabelt mat å spise i løpet av disse to ukene inkluderer sjømat og kjøtt, men det finnes også andre mat valg du kan mikse inn dine Atkins valg.

 • Hva skal spise på Phase One av Atkins Diet Hva skal spise på Phase One av Atkins Diet
  - 阅 1

  Den første fasen av Atkins dietten kalles induksjon fase. Denne fasen kan jumpstart stoffskiftet og starter du på vekttap reisen. Induksjonsfasen kan vare alt fra minimum to uker til maksimalt ett år. Det anbefales at du fortsetter med induksjonsfase

 • Normal vekttap under induksjon av Atkins Normal vekttap under induksjon av Atkins
  - 阅 1

  Atkins dietten er brutt ned i fire stadier: induksjon, pågående vekttap, pre-vedlikehold og vedlikehold. Induksjon fasen er den innledende fasen av dietten som gir dieters en hoppe starte på deres vekttap. Mens hver enkeltes resultater varierer, så l