Amopage

Atkins Diet Induksjon Regler

- Views 2
Advertisement

Atkins Diet Induksjon Regler


Induksjonsfasen er ofte forvekslet med hele Atkins Diet. Dens begrensning av generelt sunn mat og begrense til ekstremt lave og ingen karbohydrat valg, først og fremst kjøtt og egg, fører noen å kritisere kostholdet for å være for ekstrem. Men Dr. Atkins alltid ment at Induksjon Fase å være en drastisk, men midlertidig tiltak for å stimulere til en kraftig reaksjon fra kroppens stoffskifte. Atkins dietten Induksjon Reglene er strengt håndhevet bare for de første 14 dagene av dietten.

Spis ofte

En av funksjonene i Atkins dietten som tiltrekker mange slankere er at det ikke er avhengig av sult, i hvert fall ikke i konvensjonell forstand. Under induksjon fasen, er det viktig å spise regelmessig, minst tre til seks måltider per dag. Aldri gå mer enn seks timer uten å spise noe, men justerer måltid størrelse som passer din appetitt som det naturlig avtar. Når du spiser, velger liberalt fra mat som inneholder fett og protein, men ikke fråtse eller ting selv. Selv om du aldri trenger å føle seg sulten, kroppen din blir sultet av karbohydrater og brenne fett.

20 netto karbohydrater

Den viktigste regelen av Induksjon fase er å spise mer enn 20 netto karbohydrater per dag. Netto karbohydrater er beregnet ved å trekke fiber fra total karbohydrat. Aldri bare anta en mat er lav på karbohydrater - alltid lese etiketten. En eller to gram karbohydrater i low-carb matvarer kan legge opp raskt, men med litt kreativitet, kan 20 netto karbohydrater per dag gå en lang vei. For eksempel vil 20 netto karbohydrater tillate fire unser ost, 10 oliven, en halv avokado, en unse av rømme og tre spiseskjeer med sitron eller lime juice. Når du planlegger karbohydrater, er det bedre å plass dem ut i løpet av dagen i stedet for pæling dem alle inn på et enkelt måltid.

Matvarer for å unngå

Mange matvarer er rett og slett for rike på karbohydrater og lite fett eller protein som skal tillates under induksjonsfasen. Brød, pasta, korn og stivelsesholdige grønnsaker som poteter, yams og squash alt faller i denne kategorien. Det samme gjelder for frukt (bortsett fra avocado, oliven og tomater), nøtter, belgfrukter (bønner, linser, erter) og melk. En annen viktig mat for å unngå er alkohol. Etter hvert vil små mengder rødvin eller low-carb øl tillates, men under induksjonsfasen alkohol gir for mange kalorier som vil forstyrre med overgangen til fettforbrenning.

Drikk forsiktig

Den beste drikke under Induksjon fase er rent vann. Det er alltid en god ide å drikke mye vann, men protein fordøyelse krever mer vann enn vanlig, slik at vannbehovet vil bli økt i løpet av induksjonsfasen. Minst åtte åtte unse glass per dag er foreslått. Dette vil også bidra til å forhindre forstoppelse og oppmuntre til spyling av fettforbrenningen biprodukter. Selvfølgelig bør sukkerholdige drikker være strengt unngås, og drikke med kunstige søtstoffer bør brukes med måte. Fordi koffein kan lage sukker cravings og hypoglykemi, bør kaffe og te forbruk være begrenset.

kosttilskudd

Dr. Atkins fullt erkjent at induksjon fasen av dietten hans var ubalansert og begrenset forbruk av sunn, næringsrik mat. Han til orde for å ta vitamintilskudd som inneholder kalium, magnesium og kalsium i denne perioden for å erstatte ernæring som ellers ville bli hentet fra frukt, grønnsaker og andre begrenset vareutvalg. Han foreslår også bruk av psyllium skall i vann eller i jord linfrø på en salat å kurere forstoppelse i løpet av induksjonsfasen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/atkins-diet-induksjon-regler/ "

相关文章!
 • Hvordan Fullfør Phase One: Induksjon av Atkins Diet
  - 阅 0

  The Atkins Diet er en veldig spesiell måte å spise som kan resultere i betydelig vekttap. Dietten kan ta tid å venne seg til, men. Induksjonsfasen av Atkins Diet er laget for å få kroppen vant til det nye kostholdet og å få den klar for vekttap. Bruk

 • Hvordan ha Dessert på Atkins Diet
  - 阅 0

  Mange tror at en lav-carb diett innebærer å gå uten dessert. Men på Atkins Diet, er dessert lett, med litt planlegging. Lær hvordan å passe dessert i din low-carb, high-fett diett plan. Du trenger Heavy (pisking) krem. Kremost egg Salt Splenda Drevet

 • Atkins Diet bivirkninger
  - 阅 0

  I en pressemelding datert 08.07.2009, Centers for Disease Control and Prevention uttalt at amerikanerne i USA fortsetter å gå opp i vekt: 30 prosent av befolkningen i seks stater er klassifisert som overvektige, og 25 prosent av befolkningen i 32 sta