Amopage

Årsaker til Hovne Neck kjertler

- Views 0
Advertisement

Det er flere lymfeknutene i halsen, og når de større, kan det være et symptom på infeksjon. Lymfesystemet er del av immunsystemet, og lymfeknutene produsere antistoffer som bekjempe sykdom. Disse lymfeknuter, som noen mennesker feilaktig kaller kjertler er også i lysken, under armene og i nakken. Det er forskjellige grunner nakken noder kan hovne opp, de fleste som ikke er alvorlige.

Fight for livet

Bekjempe en infeksjon eller virus. Når de hvite blodcellene øker, kan det utløse lymfeknuter for å forstørre til å bekjempe infeksjoner. Virus, for eksempel en enkel kald opp til en mer alvorlig tilstand, for eksempel HIV, kan også utløse immunsystemets respons.

Kan være kreft

Varsle kroppen av invasjonen. Ondartede celler kan også føre til betennelse av en hals lymfeknute. Lymfom eller leukemi er noen årsak lymfeknuter å hovne opp. Hvis du har mistanke om malignitet eller de hovne nakken noder har ingen forklaring, se legen din for en vurdering.

Kilder til hevelse

Oppdag lidelse. Flere lidelser vil føre til salg av lymfekjertler. Lupus, revmatoid artritt eller mononukleose. Hovne halsen lymfeknuter mange ganger følge sår hals, feber, rennende nese og / eller hoste.

Er det en lege i huset?

Ring legen din dersom hoven lymfeknute varer mer enn to uker, eller hvis du har feber eller andre symptomer som er vedvarende. Hvis lymfeknute sveller raskt eller er vanskelig og ikke flyte under huden, eller hvis huden er rød rundt det, bør du ringe legen din. Også, hvis hevelsen er i den nedre delen av halsen eller i nærheten av din kragebeinet, må du kanskje sjekke ut hva som skjer.

Barna i disse dager

Føl barnets nakke. Et barns lymfeknuter tendens til å hovne opp oftere og synes stort. De er lymfesystemet er mer aktive enn voksne; men hvis de forblir store for mer enn to uker, eller de har andre symptomer som ikke vil gå bort, ringe legen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/arsaker-til-hovne-neck-kjertler/ "

相关文章!
 • Årsaker til Hovne nedre øyelokk Årsaker til Hovne nedre øyelokk
  - 阅 3

  Hevelse av det nedre øyelokk er ikke noe alvorlig i de fleste tilfeller, selv om det kan se ut som om det er og kan forårsake ubehag. Hvis venstre ubehandlet, vil hevelsen vanligvis leges på egen hånd. I visse tilfeller kan imidlertid en lege interve

 • Hvordan behandle Hovne Neck kjertler Hvordan behandle Hovne Neck kjertler
  - 阅 0

  Neck kjertlene er faktisk lymfeknuter som ligger i halsen like under kjeven. De kan bli hovne når du utvikler en kald, en infeksjon eller irritasjon i halsen. Når halskjertlene er hovne, det er kroppens måte å kommunisere til deg at immunsystemet er

 • Årsaker til Hovne Fingers Årsaker til Hovne Fingers
  - 阅 0

  Opplever hovne fingre betyr at fingrene vises større i størrelse, og det kan være kløe eller svie. Det er mange årsaker til hovne fingre, inkludert en finger skade eller infeksjon. Det kan også være alvorlige årsaker som for eksempel nyresykdom, hjer