Amopage

Årsaker og symptomer på et svakt hjerte

- Views 0
Advertisement

Årsaker og symptomer på et svakt hjerte


Statistikk fra Centers for Disease Control and Prevention rapportere anslagsvis 5 millioner amerikanere lider av hjertesvikt, med over 500 000 nye tilfeller dukker opp hvert år. Koronarsykdom, høyt blodtrykk og diabetes er de viktigste årsakene til svakhet i hjertefunksjon. Som foreløpig er det ingen kjent kur; men det er skritt som kan tas for å forbedre denne tilstanden.

Identifikasjon

"Heart failure" er den medisinske betegnelsen som brukes for å indikere tilstedeværelsen av et svakt hjerte. Dette begrepet refererer til hjertets manglende evne til å sirkulere blod gjennom kroppen. Blodstrømmen er tregere enn normalt, noe som legger mer press på hjertet enn vanlig. Tregere blodsirkulasjon betyr kroppens celler ikke får oksygen og næringsstoffer som trengs for normal funksjon. Dette legges press på hjertet forårsaker sine kamre å tykne, eller hjertet utvides slik at den kan holde mer blod. Hvis dette fortsetter, vil musklene som utgjør veggene i hjertet svekkes.

Årsaker og symptomer på et svakt hjerte


Fører til

En rekke forhold kan forårsake eller bidra til et svakt hjerte. Lidelser som overarbeid hjertet muskler, som høyt blodtrykk, skjoldbrusk sykdom, nyresykdom eller diabetes kan føre til at den gradvis svekkes over tid.
Koronarsykdom (CAD) - en tilstand forårsaket av en innsnevring av arteriene - er en annen tilstand som får hjertet til å jobbe hardere enn normalt. Smale arteriene hindre nødvendig oksygen og næringsstoffer fra å nå hjertet. I tillegg har hjerte å utøve ekstra kraft for å føre blodet gjennom disse trange passasjer.

symptomer

Symptomene forbundet med et svakt hjerte er ganske lett å få øye på. Celler som ikke får tilstrekkelig blodstrømmen begynner å bryte ned fra en mangel på oksygen og næringsstoffer. Når dette skjer, væsker som finnes på innsiden av blodårene begynner å sive inn i omkringliggende vev. Dette kan føre til hevelse i ankler og bein, og væskeansamlinger i hele kroppen. Overflødig væske kan også samle seg i lungene og tarmsystem, forårsaker kortpustethet og tap av appetitt. Hjertet manglende evne til å sirkulere blod til musklene forlater kroppen trøtt og svak, noe som gjør dagligdagse oppgaver vanskeligere å gjøre.

Årsaker og symptomer på et svakt hjerte


Testing for et svakt hjerte

Det finnes en rekke tester som benyttes for å bestemme hvor godt en hjerte fungerer. Legen din kan ta en kardiovaskulær stress test for å se om hjertet mottar nok blod under stress eller aktivitet. Ekkokardiogram tester administreres for å sjekke blodgjennomstrømningen og for å måle ventilfunksjon. En multi-gated blod-pool bilde, eller MUGA scan, brukes til å måle hjerte styrke i forhold til hvor godt det pumper blod gjennom sine kamre. En hjerte-stresstest sjekker for å se hvordan lungene og hjertet utføre under trening.

Forebygging

Som foreløpig er det ingen kjent kur for hjertesvikt, men det er skritt som kan tas for å forhindre et svakt hjerte fra å bli svakere. Kosthold og mosjon er de mest effektive måter å warding av ytterligere problemer. En lav kolesterol diett kan redusere oppbyggingen av kolesterol i blodet og forhindre blokkering i arteriene. En regelmessig mosjon rutine arbeider for å styrke hjertemuskelen og reduserer generell stress og spenninger i kroppen. Eventuelle ekstra vekt vil også sette ekstra belastning på hjertet, så spise riktig og trene for å opprettholde en normal kroppsvekt er viktig.

Årsaker og symptomer på et svakt hjerte


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/arsaker-og-symptomer-pa-et-svakt-hjerte/ "

相关文章!
 • Årsaker og symptomer på nervøse sammenbrudd Årsaker og symptomer på nervøse sammenbrudd
  - 阅 2

  Noen opplever et nervøst sammenbrudd når de har nådd sine emosjonelle og fysiske grense, og er å finne presset og stresset av livet for overveldende å håndtere. I motsetning til de stressende følelsene mange mennesker av og til opplever, hindrer et s

 • Chronic Fatigue Immune Deficiency årsaker og symptomer
  - 阅 0

  Kronisk utmattelses immunsvikt (CFID) er en mystisk tilstand. Alvorlighetsgraden av symptomene varierer fra generell utmattelse til ødeleggende smerte og tretthet. Effekten er ikke bare fysisk. Noen mennesker med CFID klager over mentale forstyrrelse

 • Årsaker og symptomer på Cyster Årsaker og symptomer på Cyster
  - 阅 4

  Cyster kan dannes hvor som helst på kroppen din. Symptomene på cyste vil være basert på sin plassering og størrelse. I noen tilfeller, cyster aldri forårsake smerte eller ubehag, og du kan ikke være klar over at de er der. Hvis cyste forårsaker sympt