Amopage

Army helikopterpilot Krav

- Views 0
Advertisement

Army helikopterpilot Krav


US Army helikopter piloter er ansvarlig for å støtte bakkeoperasjoner ved å operere en av tjenestens mange roterende vinge fly, inkludert AH-64 Apache, UH-60 Black Hawk, OH-58 Kiowa og CH-47 Chinook. For å bli en roterende vinge flyger i hæren, må søkere oppfylle visse krav for å demonstrere sine evner til å fly og møte Army qualificiations.

Generelt, underoffiserer utgjør flertallet av helikopter piloter og fly på en dag-til-dag basis. Underoffiserer også fly, men har større ansvar i planleggingen av luftoperasjoner og opplæring av personell.

Alder Krav

Rotary-fløyen flyger søkere må være minst 18 år gammel, men yngre enn 33 om valg datoen som styret møtes. Ifølge den amerikanske hæren rekruttere Command, kan alders fritak bli vurdert for søkere fra sak til sak, hvis det er tvingende omstendigheter.

medisinske krav

For å kvalifisere for flygende service, må helikopterpiloter i Hæren passere en klasse I Flying Duty medisinsk eksamen som beskrevet i hæren forordning (AR) 40-501 Standards of Medical Fitness. Kravliste for denne eksamen er lang. Som en generell regel bør søkerne ikke har noen helsemessige forhold eller plager som kan komme i konflikt med deres evne til å operere et fly i kamp situasjoner.

Mest spesielt, setter klasse I Flying Duty medisinsk eksamen visse syn krav til kandidatene. Søkere må ha ukorrigert nær visjon om 20/20 og fjern visjon om 20/50 som er korrigerbar til 20/20. De må også bestå en fargesyn og dybdesyn test.

Educational Krav

Army helikopter piloter må ha en high school diplom eller tilsvarende for å fly som en warrant officer. Underoffiserer, i mellomtiden, må ha en bachelorgrad før opptak. Søkere må også ha en generell teknisk score på 110 eller høyere på Armed Tjenesten Yrkes Aptitude batteri (ASVAB) og score 90 eller høyere på Alternate Flight Aptitude Utvalg Test (AFAST) [Referanse 1].

Fitness Krav

Søkere må oppfylle visse fitness krav før han begynte i hæren - som en helikopterpilot eller i andre felt. Alle soldater må bestå tre-event Army Physical Fitness Test. Denne eksamen består av en sit-up test, push-up test og en 2-mil å kjøre. I tillegg må alle soldatene før han kom oppfylle visse vekt krav. Disse minimums- og maksimumsvekter er basert på en søkers høyde og lagt ut i et diagram utgitt av hæren i AR 40-501.

Sikkerhetsklarering

Alle Army helikopter piloter må ha eller være kvalifisert for en hemmelig sikkerhetsklarering fra det amerikanske forsvarsdepartementet, siden innholdet av informasjon som er nødvendig for flyvirksomheten er høyt klassifisert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/army-helikopterpilot-krav/ "

相关文章!
 • Helikopterpilot Krav Helikopterpilot Krav
  - 阅 0

  Å være en helikopterpilot er vesentlig annerledes enn en pilot på et fly. Det er fordi et helikopter er mye mer vanskelig å kontrollere og kan brukes på flere karrieremuligheter. Du trenger mye tid og engasjement før du kan få et helikopter flysertif

 • Marine helikopterpilot Krav Marine helikopterpilot Krav
  - 阅 0

  Noen unge menn og kvinner ønsker en karriere som er spennende og annerledes fra en posisjon i typisk kontormiljø. Andre ønsker å være i stand til å gjøre sitt preg på verden, eller gjøre en forskjell i andres liv. Å bli en Marine helikopterpilot kan

 • Army Rank Krav Army Rank Krav
  - 阅 1

  Alle hæren personell, vervet og underoffiserer, må oppfylle visse krav før de kan fremmes. De viktigste kravene er tid i tjeneste og tid i den nåværende rang. Privat (E-2) Rekrutter kan bli med i hæren som E-2s hvis de har 24 enheter av college kredi