Amopage

Arachnid Dart Feilsøking

- Views 0
Advertisement

Den Arachnid Cricket Pro 750 er en elektronisk dart brettspill for hjemmeunderholdning. Cricket Pro 750 er soft-tip darts registrere elektronisk som de går gjennom styrets nylon mesh matrise. Poeng er øyeblikkelig beregnes og vises på en skjerm under styret. De poengsummer opp til åtte spillere samtidig og digitalt innspilt navnet på hver spiller er annonsert som hans tur kommer opp i rotasjon. En funksjonshemmede scoring opsjons nivåer spillefeltet mellom nybegynnere og erfarne spillere. Cricket Pro 750 har en regulering størrelse målområdet på 15,5 inches og leveres med veggmonteringsutstyr og en 9-volts vekselstrømsadapter.

Bruksanvisning

Kontroller at sylinderen støpsel fra strømadapteren er plugget inn i kontakten på venstre side av brettet, hvis enheten ikke vil slå seg på.

Kontroller at alle knappene operere fritt hvis spillet ikke vil produsere lyd eller registrer score.

Sjekk teksten skjermen for feilmeldinger som indikerer en fast segment hvis spillet ikke vil produsere lyd eller registrer score. En feilmelding som "Error 03" indikerer at enkelt segment 3 i styret sitter fast. Stuck segmentene er vanligvis forårsaket av en ødelagt dart tips fast i styret.

Fjern eventuelle ødelagte dart tips fra brettet. Trekk ut en lang brutt spiss som stikker ut fra overflaten av styret med en tang. Du kan nøye presse en brukket spiss som er i flukt med overflaten av styret gjennom styret og i fordypningen bak brettet uten å skade bord elektronikk.

Se etter kilder til elektriske forstyrrelser. Overspenning, brun-outs og tordenvær kan føre til feil funksjon av spillet. For å tilbakestille spillet etter elektriske forstyrrelser, koble strømadapteren i tre sekunder, og koble.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/arachnid-dart-feilsoking/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Arachnid Dart roligere for en leilighet Hvordan lage en Arachnid Dart roligere for en leilighet
  - 阅 0

  Arachnid Dart er en felles merkevare som selges i sportsbutikk og arcade spill butikker. Brukes av profesjonelle pil kastere og uformell dart-spiller likt, kan Arachnid best kjent for sine elektroniske produkter, som gjør runde dart høyere med genere

 • Slik feilsøker Dartboards
  - 阅 0

  Hengende en dartskive i garasjen eller rec rom kan være en fin måte å la venner til å ha mye moro. Selv om det kan virke enkelt, krever en dartskive litt omsorg for å sikre at det forblir fungerer slik det skal. Hvis du har noen problemer med dartski

 • Feilsøking Rowenta strykejern
  - 阅 1

  Rowenta, et selskap som produserer plagg vesenet produkter, tilbyr en linje av jern. Funksjoner varierer på hver modell, men siden de fleste har lignende funksjoner, de har også lignende problemer. Hvis Rowenta strykejern slutter å fungere som den sk